ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές: «Η Διπλή Ανάπλαση δίνει λύσεις για ένα Παναθηναϊκό ισχυρό, αυτάρκη και με όραμα»

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές, άνοιξε την προσυνέλευση με σύντομη ομιλία και αναφέρθηκε στο πως επιθυμεί να είναι ο Παναθηναϊκός στις νέες εγκαταστάσεις στο Βοτανικό αν και εφόσον περάσει η Διπλή Ανάπλαση.

Μαλακατές: «Η Διπλή Ανάπλαση δίνει λύσεις για ένα Παναθηναϊκό ισχυρό, αυτάρκη και με όραμα»

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές, άνοιξε την προσυνέλευση με σύντομη ομιλία και αναφέρθηκε στο πως επιθυμεί να είναι ο Παναθηναϊκός, στις νέες εγκαταστάσεις στο Βοτανικό, αν και εφόσον περάσει η Διπλή Ανάπλαση.

Αναλυτικά η αρχική τοποθέτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μαλακατέ

«Καλησπέρα σε όλους. Στην πιο κρίσιμη και ιστορική συζήτηση που έχουμε να κάνουμε για τον Παναθηναϊκό μας. Όπως επανειλημμένως έχω τοποθετηθεί, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και όλοι ανεξαρτήτως αν είμαστε υπέρ ή κατά αγαπάμε το ίδιο τον Παναθηναϊκό μας. Η επόμενη ημέρα όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα πρέπει να μας βρει ενωμένους και όχι διχασμένους.

Όπως ξέρετε από την επίσημη τοποθέτησή μου στην προ τριμήνου συνέντευξη Τύπου, τάχθηκα υπέρ της Διπλής Ανάπλασης αναλύοντας διεξοδικά όσα πετύχαμε και όσα δεν καταφέραμε να πετύχουμε. Ανέλυσα όλες τις πτυχές της Διπλής Ανάπλασης και όλα τα οφέλη κτιριακά και οικονομικά που θα έχει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος. Τα οποία και επανέλαβα τόσο εγώ όσο και ο κος. Βρανόπουλος ως αντιπρόεδρος και σε επόμενες συνεντεύξεις. Δεν θέλω να σας κουράσω με λεπτομέρειες, όμως θέλω να αναφερθώ στο όραμα που έχω για τον Παναθηναϊκό μας.

Μη σταματάς να τις νικάς!
Μη σταματάς να τις νικάς! 1.799 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλω έναν Παναθηναϊκό πανίσχυρο, να διεκδικεί πρωταθλήματα με ίσους όρους, να είσαι σε θέση να διεκδικεί και να κατακτά και ευρωπαϊκούς τίτλους, οικονομικά αυτάρκη και με σύγχρονες και μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις. Δεν θέλω ένα Παναθηναϊκό όπως τον έχουμε ζήσει και παλαιότερα να παλεύει για τη σωτηρία του, να χρωστάει και να παλεύει ίσα ίσα για να μην διαλυθεί. Εαν ήμουν πραγματικά πεπεισμένος ότι όλα αυτά θα μπορούσαμε να τα κάνουμε στη Λεωφόρο τότε να είστε βέβαιοι πως όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι οι προηγούμενοι από εμένα θα το είχαν επιδιώξει αλλά και θα το είχαν κάνει και πράξη.

Ότι έγιναν προσπάθειες είναι βέβαιο, αλλά όταν είδαν πραγματικά πως δε γίνεται αρχίσαν τα σενάρια για αλλαγή έδρας. Όλοι γνωρίζουμε πως κατά καιρούς έχουν ακουστεί το Ελληνικό, το Γουδί, παλαιότερα και πάλι ο Ελαιώνας κ.ο.κ. Βεβαίως όλοι ξέρουμε πως οι επαγγελματικές μας ομάδες αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ άλλοι μόνιμοι και άλλοι περιοδικά.

Για μένα πλέον είναι ολοφάνερο, αν θέλουμε ένα Παναθηναϊκό πανίσχυρο σε Ελλάδα και Ευρώπη, χρειαζόμαστε όραμα, πίστη, σύγχρονες και μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις και οικονομική ευεξία. Τις λύσεις αυτές κατά την ταπεινή μου γνώμη τις δίνει η Διπλή Ανάπλαση.

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω την συναισθηματική αξία της Λεωφόρου που σίγουρα υφίσταται και όλοι μας, αλλά και οι επόμενες γενιές από εμάς οφείλουν να τη γνωρίζουν. Γι` αυτό στη Λεωφόρο μας, αν αποφασιστεί η Δ.Α, θα υπάρχει ένα μουσείο σύγχρονης Παναθηναϊκής ιστορίας που θέλω να πιστεύω πως θα είναι σημείο αναφοράς για κάθε επισκέπτη καθημερινά».

loading...