ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νικολογιάννης: «Το νέο γήπεδο μπορεί να φέρει και επενδυτή στον Παναθηναϊκό – Να αποφευχθεί ο διχασμός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει στην Λεωφόρο και δήλωσε στεναχωρημένος από τη συμπεριφορά κάποιων στη χθεσινή ανοιχτή συζήτηση του ΑΟ.

Νικολογιάννης: «Το νέο γήπεδο μπορεί να φέρει και επενδυτή στον Παναθηναϊκό - Να αποφευχθεί ο διχασμός»

Την σύνοψη της ανοιχτής συζήτησης που έλαβε χώρα χθες ανάμεσα στο προεδρείο και τα μέλη του Παναθηναϊκού ΑΟ έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης, καταθέτοντας παράλληλα την άποψη ότι κάποιοι… ξέφυγαν και πως μόνο αν σταματήσει ο διχασμός θα υπάρξει ένα καλύτερο «αύριο».

«Ειπώθηκαν διάφορα πράγματα, υπήρξαν εντάσεις, εμένα προσωπικά με στεναχώρησαν. Αναφέρομαι σε κάποιους άλλους οι οποίοι φώναζαν, υπήρχαν εκφράσεις που δεν παρέπεμπαν σε ένα καλό επίπεδο συζήτησης. Δεν μπορεί να σηκώνεται ένα μέλος να πει την άποψη του και μόλις λέει είμαι υπέρ του ναι να ακούς αποδοκιμασίες. Ούτε και αν ήταν υπέρ του όχι θα έπρεπε να γίνει αυτό. Δεν είναι αυτός ο Παναθηναϊκός που έχω ζήσει. Το είδα γιατί έπρεπε να το δω, αλλιώς θα το έκλεινα.

Οι συμβάσεις σίγουρα δεν είναι οι τέλειες, δεδομένο είναι αυτό. Είναι όμως ξεκάθαρες και οι θέσεις των εμπλεκόμενων πλευρών. Μακάρι το σύγχρονο γήπεδο που θέλει ο Παναθηναϊκός να μπορούσε να φτιαχτεί στην Λεωφόρο, αλλά αυτό δεν γίνεται. Το εξήγησαν και χθες. Είναι υγεία η διαφωνία, υπήρχαν αρκετοί που επιχειρηματολόγησαν με ωραίο τρόπο και νηφαλιότητα. Υπήρχαν και αρκετοί όμως που ξέφυγαν για να μην πω τίποτα χειρότερο. Είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθεί ο διχασμός στον Παναθηναϊκό. Είναι κάτι που τον ταλανίζει χρόνια βέβαια. Αν δεν αλλάξει αυτό, δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα», είπε μεταξύ άλλων.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι στην Λεωφόρο δεν μπορούν να γίνουν παιχνίδια για το Champions League και το Europa League, άρα θα χρειαστεί το «τριφύλλι» να παίζει και σε δεύτερη έδρα, την οποία θα πληρώνει.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι, με ένα νέο γήπεδο, αυξάνεται το μπάτζετ του Παναθηναϊκού, αλλάζει η δυναμική του, μπορεί ακόμα και να βρεθεί νέος επενδυτής που θα εμπνεύσει και τον κόσμο. Ενώ μίλησε και για το διαδικαστικό κομμάτι της αυριανής ψηφοφορίας των μελών του Παναθηναϊκού ΑΟ αναφορικά με την Διπλή Ανάπλαση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.