ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές: «Η καλύτερη δυνατή πρόταση – Ίσως να μην υπάρξει δεύτερη ευκαιρία!»

Ο Παναγιώτης Μαλακατές ανέλυσε όλα τα δεδομένα για την Διπλή Ανάπλαση και κάλεσε όσους έχουν δικαίωμα να έρθουν να ψηφίσουν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Μαλακατές στην επίσημη τοποθέτησή του μέσα από την ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: 

«Αύριο ξημερώνει μια ιστορική ημέρα για τον μεγαλύτερο και πιο ένδοξο σύλλογο της χώρας. Με δημοκρατικές διαδικασίες, τα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. καλούνται να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.

Live Streaming: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Live Streaming: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 7.618 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συζήτηση της Δευτέρας ανέδειξε προβληματισμούς και ανησυχίες που εδώ και καιρό αφουγκραζόμαστε. Αν για παράδειγμα η επόμενη ημέρα, μετά από αρνητική απάντηση στη «Διπλή Ανάπλαση» μπορεί να μας βρει ξανά στο τραπέζι για επαναδιαπραγμάτευση ή αν η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους εμπλεκόμενους φορείς δύναται να προκαλέσει προβλήματα στη χρηματοδότηση, στην παραμονή της ΠΑΕ στο νέο γήπεδο κ.α.

Οι απαντήσεις ήταν και παραμένουν ξεκάθαρες. Διαπραγματευτήκαμε πολύ σκληρά επί δυο χρόνια με κίνδυνο την άκαρπη λήξη των συζητήσεων και θεωρούμε ότι φέραμε την καλύτερη πρόταση στην σχεδόν 20ετή διαπραγμάτευση για το συγκεκριμένο Project. Δώσαμε αγώνα, με ιδρώτα και αίμα για να μεταφέρουμε τους ίδιους όρους από το ιστορικό μας γήπεδο στο Βοτανικό. Και κανείς δεν εγγυάται ότι ενώ πήραμε όσα θέλαμε, το Project θα λάβει έγκριση για χρηματοδότηση με άλλους όρους. Ίσως πάλι, ο πραγματικός κίνδυνος είναι η αναβολή, η επαναδιαπραγμάτευση και οι νέοι όροι να μας βρουν σε μελλοντικό χρόνο κάτω από μια νέα οικονομική συνθήκη όπου η χρηματοδότηση δε θα είναι καν εφικτή.

Αντιλαμβανόμαστε ότι μια μερίδα του κόσμου ίσως δεν είναι ικανοποιημένη από τα πρόσωπα που εμπλέκονται, αλλά εδώ δεν ψηφίζουμε με πολιτική βούληση και δεν δίνουμε ατομική ψήφο στον Μαλακατέ, τον Αλαφούζο ή τον Μπακογιάννη. Ψηφίζουμε για τον Παναθηναϊκό και για το πως τον ονειρευόμαστε.

Εμείς ερχόμαστε και παρερχόμαστε. Δεν έχουμε το δικαίωμα όμως, να στερήσουμε από τις επόμενες γενιές έναν Παναθηναϊκό πρωταθλητή σ´ όλα τα σπορ.

Καλούμε όλα τα μέλη μας που πλέον είναι ενημερωμένα να αποφασίσουν για το μέλλον του Παναθηναϊκού μας όπως ο καθένας από την πλευρά του τον ονειρεύεται. Κάθε ψήφος μετράει και κανένας δεν περισσεύει. Είναι εξόχως σημαντικό να αφιερώσουν έστω μια ώρα όλα τα μέλη μας για να έρθουν την Τετάρτη από τις 12 το μεσημέρι ως τις 7 μ.μ. και να καταθέσουν την ψήφο τους. Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους του συλλόγου που εξέφρασαν τις απόψεις τους δημοκρατικά και μας άκουσαν καρτερικά σε όλη αυτή τη δύσκολη διετία της διαπραγμάτευσης.

Ανεξαρτήτως μικρών διαφωνιών, πρέπει να θυμόμαστε ότι μας ενώνει το ίδιο πάθος, η ίδια αγάπη, η ίδια αφοσίωση. Πάνω από όλους ο Παναθηναϊκός, γιατί σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος.

Ευχαριστώ

Τάκης Μαλακατές»

Παναθηναϊκός: Ο Ερνάντεζ γίνεται ένα με τον κόσμο στους πανηγυρισμούς (vid)
Παναθηναϊκός: Ο Ερνάντεζ γίνεται ένα με τον κόσμο στους πανηγυρισμούς (vid) 6.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close