ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαντζούκας: «Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο κλαμπ, τιμή και περηφάνεια να φοράω αυτή τη φανέλα»

Ολα όσα δήλωσε ο Λευτέρης Μαντζούκας μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

«Είχαμε πολλές απουσίες όμως παλέψαμε. Δώσαμε μεγάλη μάχη τηρουμένων των συνθηκών. Χάσαμε το παιχνίδι από την άμυνα, κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Αλλοίωση αποτελέσματος”
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Αλλοίωση αποτελέσματος” 17.505 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δουλεύω πολύ. Σίγουρα να έχουμε την υγεία μας. Προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος και μέσα από αυτό να βελτιώνομαι. Στόχος μου είναι κάθε μέρα να βελτιώνομαι. Βάζω μικρούς στόχους για να τους πετυχαίνω κάθε μέρα. Δίνω το 100% και από εκεί και πέρα ό,τι έρθει είναι καλοδεχούμενο.

Παιχνίδι με παιχνίδι όσο είσαι μικρός σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο αυτό το κομμάτι βγαίνει και περνάει το άγχος. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμουν εδώ αλλά τα τελευταία 2 χρόνια που είμαι εδώ έχουμε παιδιά με εμπειρία. Είναι κλαμπ με τεράστια ιστορία και ακόμα και τώρα είναι ένα τεράστιο κλαμπ με μια τεράστια δυναμική. Είναι σπουδαίο να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Προσωπικά δεν κατατάσσω τον εαυτό μου. Όπου με χρειαστεί ο προπονητής εκείνη τη στιγμή. Εγώ θέλω να είμαι στο γήπεδο, εκεί νιώθω άνετα.

Είμαι στη στιγμή που θέλω να βελτιώσω τα πάντα στο παιχνίδι μου και να βάλω κινήσεις στο ποστ, να είμαι πιο αθλητικός. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τόσο πολύ θέσεις. Υπάρχει το παιχνίδι με πρόσωπο και το παιχνίδι με πλάτη. Θέλω να βελτιώσω τα πάντα στο παιχνίδι μου.

Ο Ιωάννης είναι παιδί με τεράστιες εμπειρίες. Με βοηθάει στη συμπεριφορά μου μέσα και έξω από το γήπεδο. Ακόμα και σε ένα λάθος που έκανα μου έδειξε τι έπρεπε να κάνω. Με βοηθούν όλα τα παιδιά και μπορούν να μου το μεταλαμπαδεύσουν.

Η καθημερινότητά μου είναι ίδια. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Ο φροντιστής στην Πάτρα μου είχε πει κάτι και από την παρουσία μου στην Πάτρα φοράω το 72.

Εγώ δεν βάζω ταμπέλες στον εαυτό μου. Μόνο άγχος σου δίνουν. Εγώ είμαι κάθε μέρα στο γήπεδο και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει.

Ήξερα ότι ερχόμουν σε μια τεράστια ομάδα, σε έναν τεράστιο σύλλογο. Είναι τεράστια τιμή να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Μόνο τιμή και περηφάνεια. Υπάρχει άγχος όταν φοράω τη φανέλα αυτή, αλλά μόνο τιμή και περηφάνεια για μένα».

Ανάρτηση Γιαννακόπουλου για Πιτσίλκα και για την διαιτησία του ντέρμπι (Pic)
Ανάρτηση Γιαννακόπουλου για Πιτσίλκα και για την διαιτησία του ντέρμπι (Pic) 13.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close