ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πάτρα: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου!

Στη ΓΑΔΑ, με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων έφτασε η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πάτρα: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου!

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη με όλες τις επιβαρυντικές περιστάσεις ασκήθηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας, όπου διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον θάνατο της άτυχης μικρής.

Οπως προκύπτει από τη δικογραφία η 9χρονη βρήκε τραγικό θάνατο από την χορήγηση τοξικής ουσίας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η δίωξη θα αφορά στη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου. H oυσία που χορηγήθηκε στο παιδί λέγεται κεταμίνη και προκαλεί τον θάνατο σε 5 με 20 λεπτά.

Την δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος ενώ την εποπτεία των ερευνών έχει η προίσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας η έρευνα θα συνεχιστεί και οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν και αυτές στην Αθήνα.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.