ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βρανόπουλος: “Ολοι ενωμένοι – Κάτω το κεφάλι για το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό”

Το μήνυμα του Δημήτρη Βρανόπουλου μετά την ψηφοφορία και το "ναι" στον Βοτανικό.

Βρανόπουλος:

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Βρανόπουλος:

«Ήθελα να πω ότι για μένα είναι πολύ σημαντικό όλος ο Παναθηναϊκός να είναι ενωμένος. Αυτή ήταν μια διαδικασία που τηρήθηκε στο ακέραιο. Ψηφίσαμε σαν Παναθηναϊκοί με οργάνωση, με δομή και δημοκρατικά. Καταλήξαμε σε ένα αποτέλεσμα που είχαμε πει εξ αρχής ότι θα το σεβαστούμε όποιο και να είναι. Και αυτό ίσχυε είτε στο «ναι» είτε στο «όχι». Προχωράμε από εδώ και πέρα και βάζουμε κάτω το κεφάλι για να πετύχουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 100 χρόνια».

Για το ότι το σημερινό αποτέλεσμα σημαίνει πως τώρα αρχίζει η δουλειά: «Είναι αλήθεια αυτό. Αυτό ήταν το πρώτο στάδιο. Το επόμενο κομμάτι είναι σημαντικό και αφορά  πως θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτές τις συμβάσεις, το καινούργιο γήπεδο και τις καινούργιες εγκαταστάσεις και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε. Να δώσουμε στον Παναθηναϊκό την κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, που την έχει τόσο ανάγκη».

Για το πως φαντάζεται την επόμενη μέρα: «Μας δίνει μια αισιοδοξία όλο αυτό ότι θα μπορέσουμε σε σύντομα διάστημα να έχουμε νέες εγκαταστάσεις. Σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα. Θα μας βοηθήσει να κάνουμε το επόμενο βήμα και να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει να είναι».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα ενώσει τον Παναθηναϊκό το νέο γήπεδο: «Το ελπίζω. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τη Λεωφόρο δημιουργεί συναισθήματα έντονα. Και ανεξάρτητα και αν εμείς σαν διοίκηση ήμασταν υπέρ του «ναι» για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει επαρκώς. Δεν σημαίνει όμως ότι και μείς δεν είμαστε δεμένοι με την Λεωφόρο. Η ζωή συνεχίζεται και η ζωή ξεκινάει. Έχουμε όλες τις αναμνήσεις από την Λεωφόρο. Και οι νέες αναμνήσεις από τις νέες εγκαταστάσεις. Επίσης σε επίπεδο Ευρώπης δεν νομίζω ότι καμία ομάδα έχει όλα τα αθλητικά τμήματα σε ένα χώρο. Είναι κάτι που θα βοηθήσει όλο τον Παναθηναϊκό στο μέλλον»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.