ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Απόφαση που αλλάζει το μέλλον του Παναθηναϊκού- Απόλυτα δημοκρατικές οι διαδικασίες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η χθεσινή απόφαση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού του δίνει προοπτική και έκανε ειδική μνεία στην διαφάνεια της ψηφοφορίας.

Νικολογιάννης: «Απόφαση που αλλάζει το μέλλον του Παναθηναϊκού- Απόλυτα δημοκρατικές οι διαδικασίες»

Για απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες που δίνουν την δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να αλλάξει το μέλλον του, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ έκανε ειδική μνεία και στο πολύ καλό γενικότερο κλίμα που επικράτησε στη χθεσινή ψηφοφορία για τον Βοτανικό.

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μίλησε. Ήταν μια διαδικασία με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες -που δεν έχουμε συνηθίσει στις μεγάλες ομάδες αν και θα έπρεπε- από την αρχή μέχρι το τέλος. Επιτέλους, θα πρέπει κάποια στιγμή ο κόσμος του Παναθηναϊκού να μονιάσει και όλοι μαζί, ενωμένοι, να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα. Σίγουρα θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο το δείγμα, με τα εκατομμύρια οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά τόσα είναι τα μέλη. Δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα για το πως ήρθε το αποτέλεσμα και την όλη διαδικασία, που έγινε με διαφάνεια. Από χθες, ο Παναθηναϊκός με εντολή του κόσμου του εκφράζει την επιθυμία να πάει στον Βοτανικό και περιμένει μέχρι το 2026 να έχει μπει στο νέο του γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ για το θέμα της επόμενης ημέρας, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε: «Δεν είναι καιρός για θριαμβολογίες για τον Παναθηναϊκό, όπως διαβάζω και ακούω. Σίγουρα είναι μια απόφαση που μπορεί να του αλλάξει το μέλλον, να έχει άλλη προοπτική παίζοντας στο πιο σύγχρονο και μεγαλύτερο ταυτόχρονα γήπεδο της χώρας. Σίγουρα οι συμβάσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο συμφέρουσες, αλλά πήραν ό,τι καλύτερο μπορούσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται από τα γήπεδα αλλά από το πλάνο και το όραμα, όμως οι μεγάλες ομάδες θέλουν και ανάλογο γήπεδο. Θα υπάρχει μια προοπτική πλέον».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο κόσμος του «τριφυλλιού» έκανε το καθήκον του, ψήφισε και τώρα το μπαλάκι είναι στον Δήμο Αθηναίων και την Πολιτεία καθώς οτιδήποτε πάει λάθος η ευθύνη θα είναι δική τους.

Παράλληλα, ανέφερε πως μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα γίνει η δημοπράτηση του έργου, ενώ μέσα στο καλοκαίρι ο εργολάβος θα το αναλάβει. Με την υπογραφή συμβάσεων να ακολουθεί χρονικά και να περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.