ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Κάθε Κυριακή γιορτή για να αποχαιρετήσουμε τη Λεωφόρο όπως της αρμόζει

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης, για το γήπεδο - στολίδι που έρχεται και για τη Λεωφόρο. Τη Λεωφόρο μας...

Κάθε Κυριακή γιορτή για να αποχαιρετήσουμε τη Λεωφόρο όπως της αρμόζει

Η 30η Μαρτίου 2022 θα γραφτεί στην ιστορία. Το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και το 68,5% του “ΝΑΙ” φέρνει ολόκληρο τον σύλλογο μπροστά σε κοσμοιστορικά γεγονότα. Για ένα ζήτημα που μας ταλαιπωρεί πάνω από 20 χρόνια και που κανείς δεν είχε καταφέρει να δώσει λύση. Τούτη τη φορά φαίνεται πως είμαστε πλέον ένα βήμα από το να δούμε ένα όνειρο ετών, ένα υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο, μαζί με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για τον ερασιτέχνη. Μια Παναθηναϊκή Πολιτεία που δεν έμελλε να γίνει στην αγαπημένη όλων μας Λεωφόρο, που δεν έγινε στο ΟΑΚΑ, όπως την είχε φανταστεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά που θα γίνει στον Βοτανικό.

Ανεξάρτητα από τι ψήφισε και τι ήθελε ο καθένας, η επόμενη μέρα της ιστορικής ψηφοφορίας οφείλει να βρει τον σύλλογο ενωμένο. Μόνο έτσι θα γραφτεί η ιστορία. Ο κόσμος ψήφισε, το αποτέλεσμα πρέπει να γίνει σεβαστό και σε πολύ λίγα χρόνια πια οι Κυριακές μας να μας βρίσκουν στο πιο όμορφο γήπεδο της Ελλάδας και ένα από τα ομορφότερα της Ευρώπης. Με τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή και… πρωταθλητή σ’ όλα τα σπορ. Όπως του αρμόζει και όπως λένε και οι στίχοι από τον ύμνο του. Όπως παραδοσιακά συμβαίνει. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, με τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλον σε όλα τα αθλήματα, οφείλει και πρέπει να είναι πρωταγωνιστής. Τα καλύτερα έρχονται.

Σαφώς και όλοι μας, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, θα προτιμούσαμε να μη φύγει ο σύλλογος ποτέ από το σπίτι του. Η Λεωφόρος ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι του τριφυλλιού. Ακόμα και όταν το Απόστολος Νικολαΐδης θα γκρεμιστεί, το μουσείο που θα χτιστεί εκεί θα θυμίζει για μια ζωή της ρίζες μας. Τις αξίες και τα ιδανικά με τα οποία γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές Παναθηναϊκών. Μεγαλώσαμε εκεί, ζήσαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, βρίσαμε, αποθεώσαμε. Θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε, να ζούμε, να γελάμε, να κλαίμε, να βρίζουμε, να αποθεώνουμε. Για όσο ακόμα κρατήσει.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.162 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε μπροστά μας μερικά χρόνια στα οποία θα βλέπουμε το νέο στολίδι του Παναθηναϊκού να δημιουργείται και ταυτόχρονα θα πηγαίνουμε στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για να βλέπουμε τα παιχνίδια. Αλλά αυτή τη φορά, γνωρίζοντας πως αυτά είναι τα τελευταία παιχνιδια στη Λεωφόρο και με την αντίστροφη μέτρηση να ξεκινά, θα πρέπει να την αποχαιρετήσουμε όπως της αρμόζει.

Κάθε Κυριακή γιορτή. Κάθε Κυριακή και ένα πάρτι, που θα δημιουργήσει νέες αναμνήσεις σε όλους μας, που οι πατεράδες θα πηγαίνουν τα παιδιά τους για να μάθουν και εκείνα και να θυμούνται τι ήταν, τι είναι και τι θα είναι η Λεωφόρος για τον Παναθηναϊκό. Με την ελπίδα το αντίο στη Λεωφόρο να συνδυαστεί και με τίτλους, πριν μετακομίσει ολόκληρος ο σύλλογος στο νέο του σπίτι και ετοιμαστεί να γράψει νέες ένδοξες σελίδες στον Βοτανικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.