ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΣΟΚ: Τεράστια η ποσότητα κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας – Τουλάχιστον 9 επεισόδια σπασμών!

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον φρικιαστικό θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας με φερόμενη ως δράστη την ίδια της τη μάνα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΣΟΚ:  Τεράστια η ποσότητα κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας – Τουλάχιστον 9 επεισόδια σπασμών!

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον φρικιαστικό θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας με φερόμενη ως δράστη την ίδια της τη μάνα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr στο αίμα του παιδιού βρέθηκαν σχεδόν 7 mg κεταμίνης ανά λίτρο αίματος!

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN ο κτηνίατρος Γιάννης Πολυζώης για το συγκεκριμένο ισχυρό αναισθητικό που δίνεται κυρίως σε ζώα «η συγκέντρωση του φαρμάκου που χρησιμοποιούμε είναι 1 προς 100. Δηλαδή το φάρμακο αυτό που το χρησιμοποιούμε για την αναισθησία σκύλου, γάτας ή κουνελιού είναι 1%. Στο άλογο είναι 10%».

Σύμφωνα με τον κ. Πολυζώη «οι δόσεις που χρησιμοποιούμε εμείς για να καταλάβετε είναι 0,1 ml ανά κιλό σωματικού βάρους στον σκύλο ή στην γάτα». Το τμήμα Φαρμακολογίας του ΑΠΘ έδειξε την ποσότητα και πραγματικά τα ευρήματα σοκάρουν, αφού στο παιδί χορηγήθηκε τεράστια ποσότητα κεταμίνης και μάλιστα δεν αποκλείεται αυτή να μην ήταν η μόνη φορά που η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπάθησε πιθανώς με τον ίδιο τρόπο να σκοτώσει την άτυχη Τζωρτζίνα.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με βάση τις ίδιες πηγές, το παιδί είχε άλλα τουλάχιστον εννέα επεισόδια σπασμών και ακαθόριστων αντιδράσεων τόσο κατά την νοσηλεία της στην Πάτρα όσο και στην Αθήνα και μάλιστα τα επεισόδια αυτά εξετάζονται ως πιθανές απόπειρες ανθρωποκτονίας της εννιάχρονης σε προγενέστερο χρόνο.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.