ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Θα μας βοηθήσει αυτή η νίκη – Στο χέρι μας είναι να βελτιωθούμε και να διεκδικήσουμε περισσότερα»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε στα ψυχολογικά οφέλη που θα αποκομίσει το «τριφύλλι».

Πρίφτης: «Θα μας βοηθήσει αυτή η νίκη - Στο χέρι μας είναι να βελτιωθούμε και να διεκδικήσουμε περισσότερα»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε στα ψυχολογικά οφέλη που θα αποκομίσει το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια καλή βραδιά για εμάς, μια καλή νίκη. Είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Ήταν πολύ σημαντικό για την επίθεσή μας πως είχαμε 18 ασίστ και 5 λάθη. Επίσης, παίξαμε κάποιες καλές άμυνες. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Φυσικά, ήταν θετικό πως κλείσαμε τα εντός έδρας της φετινής Euroleague με μια ωραία νίκη. Είναι κρίμα που δεν κάναμε περισσότερες νίκες μέσα στη σεζόν. Όμως, αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού και το αν αποτελεί τόνωση ηθικού αυτή η νίκη: «Οπωσδήποτε. Θα μας βοηθήσει αυτή η νίκη και στη ψυχολογία μας, το χρειαζόμασταν. Προφανώς και ο κόσμος που έρχεται να μας υποστηρίξει χρειάζεται μια τέτοια βραδιά.

Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε κάποια πράγματα, να συνεχίσουμε να τα κάνουμε σωστά και να τα κάνουμε πιο συχνά, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει μπροστά μας αυτή τη στιγμή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.