ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Παναθηναϊκός έκανε όσα έπρεπε, τώρα το μπαλάκι είναι σε Πολιτεία και Δήμο

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μίλησε και άπαντες περιμένουν να γίνουν πράξη όλα όσα δεσμεύτηκαν από Δήμο Αθηναίων και Πολιτεία.

Ο Παναθηναϊκός έκανε όσα έπρεπε, τώρα το μπαλάκι είναι σε Πολιτεία και Δήμο

*Η τελευταία… Παναθηναϊκή εκκρεμότητα για το θέμα της διπλής ανάπλασης ήταν η ψήφιση των μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Όλα τα υπόλοιπα είχαν προηγηθεί. Οι πράσινοι πέτυχαν να φέρουν εξαιρετικές συμβάσεις, η ΠΑΕ έκανε τη μελέτη που είχε ζητηθεί, ο κόσμος ψήφισε υπέρ και ο δρόμος για τον Βοτανικό άνοιξε. Από τον Παναθηναϊκό έγιναν όλα!

*Το επόμενο βήμα, αφού πέσουν οι υπογραφές στις συμβάσεις και φυσικά προχωρήσει και η δημοπράτηση, είναι να γίνουν… πράξεις τα πάντα από πλευράς Δήμου και Πολιτείας. Επί της ουσίας, ο Παναθηναϊκός είναι… καβάλα στο άλογο. Έκανε όσα έπρεπε και περιμένει αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά.

*Η χρηματοδότηση από τις διάφορες πηγές της είναι «κλειδωμένη». Συνεπώς, δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή δικαιολογία από πλευράς κυβέρνησης. Το «τριφύλλι» δεν έχει να χάσει τίποτα. Μόνο να κερδίσει. Αν γίνουν τα λόγια, πράξεις από πλευράς Πολιτείας, όλα καλά και ωραία. Αν όχι, τότε θα βγουν εκτεθειμένοι και υπόλογοι απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Αναφορικά με τον Δήμο, θα πρέπει να προχωρήσει το έργο και φυσικά να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα που έχει παρουσιάσει. Με βάση αυτά, το 2024 θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, ενώ το 2026 θα έχει φτιαχτεί και το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Επίσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στις υπογραφές των συμβάσεων θα μπει και μια ακόμη λεπτομέρεια, που είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο Δήμος θα δεσμευτεί ότι στο απίθανο σενάριο που αποχωρήσει η ΠΑΕ από το ποδοσφαιρικό γήπεδο, θα αναλάβει αυτός το κόστος συντήρησης. Πιθανότητα που επί της ουσίας δεν υπάρχει, αλλά για να είναι όλοι καλυμμένοι, θα γίνει και αυτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.