ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπάρχει και παιχνίδι, ας μην το ξεχνάμε

Ο Βοτανικός απασχόλησε άπαντες τις τελευταίες μέρες, αλλά πλέον υπάρχουν πλέι οφ και ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει και παιχνίδι, ας μην το ξεχνάμε

Ο Βοτανικός απασχόλησε άπαντες τις τελευταίες μέρες, αλλά πλέον υπάρχουν πλέι οφ και ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Λογικό κι επόμενο να κατακλύσει τόσο την επικαιρότητα, όσο και το ενδιαφέρον όλου του κόσμου του Παναθηναϊκό το ζήτημα του Βοτανικού. Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε και αγωνιστική δράση, λόγω της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες, ήρθε η Γενική Συνέλευση, υπήρξε πολύ μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα. Όλοι μας ασχολούμασταν και δικαίως με τη Διπλή Ανάπλαση.

Τώρα όμως τα… κεφάλια μέσα που λένε. Για την ομάδα υπάρχει μπροστά ένα ματς που μόνο απλό δεν είναι. Ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο σε μια κρίσιμη καμπή για τα πλέι οφ. Απέναντι σε μια ομάδα από την οποία ο Παναθηναϊκός έχασε δύο φορές στην κανονική διάρκεια. Μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης τον κέρδισαν δύο φορές. Με τη διαιτησία πάντως να βάζει το χεράκι της, κυρίως στο ματς της Τούμπας: με το σκορ στο 0-1 δεν δόθηκε το πέναλτι της… χρονιάς πάνω στον Αϊτόρ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η χρονική συγκυρία μοιάζει καλή για τον Παναθηναϊκό. Και γιατί η διακοπή έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς και να μην είναι αναγκασμένος ο Σέρβος να κάνει πειράματα, όπως αυτά στο Βικελίδης και γιατί ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια πολύ μεγάλη πρόκληση: τέσσερις μέρες μετά δίνει το πρώτο του παιχνίδι απέναντι στη Μαρσέιγ. Θέλοντας και μη το μυαλό του θα ταξιδεύει και στην Ευρώπη.

Είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό όχι να πάρει απλά βαθμολογικό όφελος από το ντέρμπι, αλλά να νικήσει. Ώστε αν η ΑΕΚ χάσει στο Καραϊσκάκη να καταφέρει να την πιάσει στη βαθμολογία και πλέον όλα να ξεκινήσουν από την αρχή, τουλάχιστον όσον αφορά την Ένωση.

Θα είναι φρέσκια η ομάδα, θα έχει και πάλι όλα τα βασικά στελέχη διαθέσιμα, θα βρει ο Γιοβάνοβιτς την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Έχει ενδιαφέρον και η στάση του κόσμου στις εξέδρες μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Το «Ενωμένοι γράφουμε ιστορία» ας είναι στο μυαλό όσων βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το βράδυ της Κυριακής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...