ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πάτρα: Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου η ΕΛΑΣ παρουσία εισαγγελέα – Τα επόμενα βήματα της έρευνας

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται πλέον υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ, κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών «τρέχουν».

Πάτρα: Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου η ΕΛΑΣ παρουσία εισαγγελέα - Τα επόμενα βήματα της έρευνας

Μάλιστα, άνθρωποι της Ασφάλειας Πατρών ξεκίνησαν ήδη τις έρευνες στο σπίτι της κατηγορούμενης στην Πάτρα, παρουσία εισαγγελέα.

Ειδικότερα, ο φάκελος της σοκαριστικής υπόθεσης δεν έχει κλείσει για τις Αρχές και οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ οργανώνουν τις επόμενες κινήσεις της έρευνάς τους.

Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, η έρευνα αποτελείται από τρία κεφάλαια:

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 56.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
  1. Στο πρώτο κεφάλαιο είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ώστε οι αστυνομικοί να πάρουν αναλυτική καταγραφή όλων των τηλεφωνημάτων που είχε δεχθεί ή κάνει η Ρούλα. Η άρση θα έχει βάθος χρόνου και είναι πιθανό να φτάσει έως και τον θάνατο του πρώτου παιδιού.
  2. Στο δεύτερο κεφάλαιο περιλαμβάνονται τα ηλεκτρονικά ίχνη της 33χρονης, με τους αστυνομικούς να «στοχεύουν» τους υπολογιστές της, θέλοντας να ψάξουν τι αναζητούσε στο διαδίκτυο.
  3. Το τρίτο -και ίσως πιο σοβαρό κεφάλαιο της έρευνας- είναι ο θάνατος των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας. Μάλιστα, για αυτό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα.

Οι έρευνες στο σπίτι της

Άνθρωποι της Ασφάλειας Πατρών μαζί με εισαγγελέα, βρίσκονται αυτή την ώρα, στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, για έρευνες. Εκεί βρίσκεται η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία και άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς. Μάλιστα, ήδη κάποια αντικείμενα του σπιτιού, μεταφέρθηκαν στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας και πρόκειται για στοιχεία που αφορούν την ποινική δίωξη της 33χρονης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η εντολή δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον Ανακριτή προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...