ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς ενόψει ΠΑΟΚ – Ποιοι επιστρέφουν στο βασικό σχήμα

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταστρώνει τα πλάνα του και να υπολογίζει όλες τις βασικές επιλογές του.

Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς ενόψει ΠΑΟΚ - Ποιοι επιστρέφουν στο βασικό σχήμα

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα κορυφωθεί σήμερα, με τον Σέρβο τεχνικό να καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς προβλήματα και απουσίες βασικών παικτών.

Το διάστημα της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων, βοήθησε το «τριφύλλι» ώστε να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων όσοι το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζαν προβλήματα, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει πλήρης στην αναμέτρηση της Κυριακής στο «Απ. Νικολαΐδης» κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παρατάξει το «τριφύλλι» με τους Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα θα είναι οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ και ο Κώτσιρας αντί του Σάντσες. Στη μεσαία γραμμή κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν οι Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος και Βιγιαφάνιες. Ενώ την επιθετική τριπλέτα θα συμπληρώσουν οι Παλάσιος, Αιτόρ και Ιωαννίδης.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.993 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.