ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Αγαπώ τον κόσμο της ομάδας – Θα ξαναβρεί το δρόμο του ο Παναθηναϊκός»

Στον Παναθηναϊκό και το κόσμο του, αλλά και στην Εθνική ομάδα, αναφέρθηκε ο Νικ Καλάθης.

Καλάθης: «Αγαπώ τον κόσμο της ομάδας - Θα ξαναβρεί το δρόμο του ο Παναθηναϊκός»

Ο ομογενής γκαρντ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα ξαναβρεί το δρόμο των επιτυχιών, επεσήμανε πως αγαπάει τον κόσμο των «πρασίνων» και σε ερώτηση σχετικά με το αν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής κατέληξε λέγοντας πως θεωρεί τιμή τη συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα άσου της ισπανικής ομάδας στη ΝΟVA:

«Ήταν στόχος μας η πρώτη θέση. Το είχαμε πετύχει πριν έρθει εδώ και θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής. Δεν έχουμε προτίμηση σε ομάδα που θα βρούμε απέναντι στα πλέι οφ. Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ μας και να βρεθούμε στο Final-4».

Για το ρεκόρ στις ασίστ του: «Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα. Δεν περίμενα ποτέ πως θα τα καταφέρω. Ήταν λίγο ψυχοφθόρο, αλλά εν τέλει το κατάφερα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου ανά τα χρόνια. Και ελπίζω να με περάσει… ο γιος μου».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την Εθνική ομάδα και αν θα συμμετάσχει: «Ναι θα βρεθώ. Είχαμε μια σπουδαία κουβέντα με τον πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Νίκο Ζήση το μεσημέρι. Είμαι ενθουσιασμένος και για την επιλογή του κόουτς Ιτούδη. Είναι τιμή μου να παίζω στην Εθνική. Θέλω να το χαίρομαι κάθε φορά που συμμετέχω σε αυτή και αυτό γίνεται».

Για το τι θέλει από την Euroleague: «Μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Αυτό θέλουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.