ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουάνκαρ: «Τη θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη – Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ…»

Ο Χουάνκαρ στάθηκε στην σημερινή ατμόσφαιρα της Λεωφόρου ενώ πήρε θέση και για το γκολ του ΠΑΟΚ.

Χουάνκαρ: «Τη θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη - Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάνκαρ:

«Τη θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη όχι μόνο επειδή παίζαμε απέναντι σε έναν σημαντικό αντίπαλο αλλά επειδή θα μπορέσει να μας φέρει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, το γήπεδο γεμάτο κόσμο, και είναι σημαντικό ότι μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε ακόμα τρεις βαθμούς. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική νίκη αν και δεν ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Προηγηθήκαμε 2-0, το γκολ που έβαλε ο ΠΑΟΚ είναι οφσάιντ, θεωρώ ότι υπήρχε επαφή στην συγκεκριμένη φάση, ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά, το αποτέλεσμα μας δίνει χαρά, αλλά η σκέψη μας είναι στον επόμενο αγώνα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.