ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο γύρος του θριάμβου της Κ19 μέσα στη Λεωφόρο (Vid)

Το βίντεο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τους πανηγυρισμούς της Κ19 στο «Απ. Νικολαΐδης» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Ο γύρος του θριάμβου της Κ19 μέσα στη Λεωφόρο (Vid)

Η ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού πήρε το πρωτάθλημα και το γιόρτασε στην κατάμεστη Λεωφόρο, στον αγώνα των ανδρών κόντρα στον ΠΑΟΚ, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δημοσιεύει το βίντεο με το γύρο του θριάμβου!

Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο του αγώνα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» εισήλθαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες, ενώ το δικό τους πάρτι έστησαν όταν βρέθηκαν μπροστά από τη θύρα 13.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.