ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλεξανδρόπουλος: «Ιστορική η Λεωφόρος, ο ΠΑΟ χρειάζεται νέες εγκαταστάσεις – Θα είναι τυχεροί όσοι παίκτες παίξουν στο νέο γήπεδο»

Την απόδοση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ σχολίασε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις με το νέο γήπεδο των «πρασίνων» στο Βοτανικό.

Αλεξανδρόπουλος: «Ιστορική η Λεωφόρος, ο ΠΑΟ χρειάζεται νέες εγκαταστάσεις - Θα είναι τυχεροί όσοι παίκτες παίξουν στο νέο γήπεδο»

Την απόδοση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ σχολίασε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις με το νέο γήπεδο των «πρασίνων» στο Βοτανικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος:

«Πολύ σημαντική νίκη για μας μετά και τη νίκη του ΠΑΟΚ εδώ στη Λεωφόρο πριν μήνες. Και προφανώς για βαθμολογικούς λόγους, αφού έχουμε ανάγκη τους βαθμούς».

Για τον ΠΑΟΚ και την πίεση που άσκησε στο β΄ ημίχρονο: «Ναι, ισχύει αυτό. Όμως εμείς με το τρίτο στόπερ μπορέσαμε και τον αποτρέψαμε πέρα από τη φάση του γκολ. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήρθες από τον πάγκο κι όμως δέθηκες με την ομάδα κατευθείαν. Είναι δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται; «Ναι, είναι δείγμα της καλής δουλειάς. Εγώ θέλω να είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω και όταν μπαίνω δίνω το 100% για να κερδίσει η ομάδα».

Για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί: «Μετά από μία νίκη σε ντέρμπι το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Για να πιάσουν τόπο οι σημερινοί τρεις βαθμοί πρέπει να κάνουμε και ένα “διπλό” εκτός έδρας. Από αύριο θα μπούμε στις προπονήσεις για να δουλέψουμε πάνω στον αντίπαλό μας».

Για τις εξελίξεις με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό: «Η Λεωφόρος είναι ένα γήπεδο ιστορικό. Είμαστε ευχαριστημένοι που παίζουμε εδώ όμως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νέες εγκαταστάσεις. Το γήπεδο θα είναι σύγχρονο, θα χωράει πολύς κόσμος και ευελπιστούμε σε ευρωπαϊκές επιτυχίες. Όποιοι παίξουν εκεί θα είναι τυχεροί».

Για το αν επιθυμεί να παίξει εκεί όταν ολοκληρωθεί: «Είμαι 20 χρόνων, εύχομαι να έχω υγεία, δουλεύω καθημερινά και ο Θεός θα βγάλει το μονοπάτι του».

Για όσα τους είπε ο Γιοβάνοβιτς στα αποδυτήρια: «Δεν τον άκουσα γιατί ήμουν στο ιατρείο, έκανα κάποια ράμματα στο γόνατο. Νομίζω καλά λόγια είπε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.