ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ: «Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ – Είμαι ευχαριστημένος στον ΠΑΟ και θέλω να παραμείνω»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ενώ σχολίασε τη συνολική εμφάνιση των «πρασίνων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στο γκολ που σημείωσε.

Αϊτόρ: «Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ - Είμαι ευχαριστημένος στον ΠΑΟ και θέλω να παραμείνω»

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή ότι παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα κατάλληλα. Μπήκαμε καλά και προηγηθήκαμε με 2-0, όμως στο τέλος έδειξαν οι αντίπαλοι ότι είναι καλοί, μας πίεσαν αλλά τελικά φτάσαμε στη νίκη που είναι σημαντική για το μέλλον μας».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Ναι, νομίζω πως ναι. Ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική ομάδα, όμως και εμείς από την πλευρά μας κάναμε καλό αμυντικά παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα: «Ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος. Θέλουμε να πάμε να κερδίσουμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε ιδανικά, να βρούμε την κατάλληλη ενεργεία και να πάμε εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γκολ που σημείωσε: «Είναι δουλεμένο στην προπόνηση. Ο Παλάσιος μου έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα και από εκεί και πέρα για μένα ήταν εύκολο».

Για την εικόνα που δείχνει τη φετινή σεζόν σε σχέση με την περσινή: «Το παρελθόν είναι παρελθόν. Εγώ κοιτάω μόνο το παρόν και το μέλλον, είμαι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό και δουλεύουμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το μέλλον και αν θέλει να παραμείνει: «Ποτέ δεν ξέρεις. Θέλω να μείνω. Προς το παρόν ο στόχος είναι η φετινή σεζόν και κοιτάω μόνο αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.