ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τιμωρία μιας αγωνιστικής στο «τριφύλλι» – Κεκλεισμένων με Εσπερίδες

Την παρουσία των οπαδών της, θα στερηθεί η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στο ματς τις Εσπερίδες, καθώς στο «τριφύλλι» επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Τιμωρία μιας αγωνιστικής στο «τριφύλλι» - Κεκλεισμένων με Εσπερίδες

Χωρίς τον κόσμο του, θα κληθεί να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στις Εσπερίδες, μετά την απόφαση για τιμωρία της έδρας λόγω των όσων συνέβησαν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη θα παίξει στο ματς με τις Εσπερίδες σε άδειο γήπεδο, μετά την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ συνεδρίασε στο ΟΑΚΑ και κατέληξε στις εξής αποφάσεις:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο Παναθηναϊκός την πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής μίας αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών, από αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, για γεγονότα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (16/3, Α1 Γυναικών).

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο ΝΕ Μεγαρίδος την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και παράλληλης ανακοίνωσής της σε όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΟΚ (14/3, Β’ Εθνική Ανδρών)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...