ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πάτρα: “Ουσίες που σκοτώνουν” φέρεται να αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο – Νέες αποκαλύψεις

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το θρίλερ στην Πάτρα, τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται ενώπιον των ανακριτικών Αρχών και απολογείται για την βαριά κατηγορία της δολοφονίας της Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης σε ηλικία κόρης της.

Πάτρα: “Ουσίες που σκοτώνουν” φέρεται να αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο – Νέες αποκαλύψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, η 33χρονη φέρεται να αναζητούσε στο διαδίκτυο “ουσίες που σκοτώνουν”. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε, έψαχνε στην Google “ουσίες που σκοτώνουν” με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν αφανείς. Μεταδόθηκε ότι η 33χρονη έκανε αυτές τις αναζητήσεις από δική της συσκευή.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη. Είχε, δηλαδή, κάνει αναζητήσεις και για κεταμίνη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Υπενθυμίζεται ότι η ουσία αυτή εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας και σύμφωνα με τη δικογραφία η χορήγησή της οδήγησε στον θάνατο του παιδιού.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών κοριτσιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα εν λόγω στοιχεία προέκυψαν από την προσωρινή άρση απορρήτου για διαδικτυακές αναζητήσεις και την έρευνα σε ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές. Τα στοιχεία δεν έχουν ενταχθεί στη δικογραφία, καθώς δεν είχε γίνει επίσημη άρση απορρήτου, όπως μεταδόθηκε.

Εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, αυτό θα είναι ο τρίτος βασικός “πυλώνας” του κατηγορητηρίου εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το πρώτο είναι ο εντοπισμός της κεταμίνης, το δεύτερο οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού και το τρίτο, αυτό το στοιχείο για τις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο.

Πηγή: enikos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.