ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απενεργοποίησε το οξύμετρο της Τζωρτζίνας!

Αποκαλύψεις που «ξετυλίγουν» το κουβάρι αναφορικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα έφερε στο φως το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απενεργοποίησε το οξύμετρο της Τζωρτζίνας! | panathinaikos24.gr

Αποκαλύψεις που «ξετυλίγουν» το κουβάρι αναφορικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα έφερε στο φως το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV. Ένα σημαντικό στοιχείο, το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία που αφορά την κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι πως το οξύμετρο, με το οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις κρίσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ακόμα και από απόσταση, δεν λειτουργούσε, όταν εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο.

Αποσύρεται οριστικά το προϊόν που μεγάλωσε δεκάδες γενιές
Αποσύρεται οριστικά το προϊόν που μεγάλωσε δεκάδες γενιές 952.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, η γιατρός και η νοσηλεύτρια που μπήκαν στο δωμάτιο για να σώσουν την 9χρονη παρατήρησαν ότι από το οξύμετρο δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που προειδοποιούσε ότι πέφτουν οι σφίξεις και τα επίπεδα οξυγόνου του παιδιού. Στη δικογραφία -μεταξύ άλλων- αναφέρεται πως το παιδί ήταν απνοϊκό με βραδυκαρδία.

Σχετικά με τον ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου πως οι γιατροί έδωσαν κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, στη δικογραφία υποστηρίζεται πως ο τελευταίος γιατρός επισκέφθηκε το παιδί μία ώρα πριν αυτό καταλήξει και επίσης πως στην κλινική δεν υπάρχει καν κεταμίνη.

Πηγή: ethnos.gr

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 738.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close