ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έριξε νέα… βόμβα η Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας! (vid)

Νέα δεδομένα.

Έριξε νέα... βόμβα η Νικολούλη για την υπόθεση της Πάτρας! (vid)

Όπως ισχυρίζεται η Αγγελική Νικολούλη, η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους «τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει» και εκείνος είχε κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Mega, η δημοσιογράφος του «Φως στο Τούνελ» ισχυρίστηκε ότι «Τον τελευταίο καιρό που ο ίδιος (σ.σ. ο Μάνος) είχε απομακρυνθεί εντελώς, η γυναίκα του άρχισε να τον απειλεί ότι θα τον καταστρέψει. Έλεγε σε φιλικά πρόσωπα ότι “τον τρομάζει πλέον η συμπεριφορά της». Γνωρίζω ότι ο Μάνος είχε κρατήσει τα ηχογραφημένα μηνύματα από τη γυναίκα του, τις απειλές και άλλα στοιχεία από τη γυναίκα του, αν τα έχει παραδώσει στις Αρχές δεν το γνωρίζω. Έλεγε όμως “ορίστε τα ντοκουμέντα, η γυναίκα δεν πάει καλά” και έφυγε από το σπίτι του. Η Ρούλα έψαχνε τη φίλη του σε μένα».

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μάνος έκανε μεγάλη φασαρία στο νοσοκομείο Έπειτα αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη και τις «φασαρίες» που έκανε στο νοσκοκομείο. Συγκεκριμένα είπε ότι «στο νοσοκομείο όταν αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μητέρα συνεννοήθηκαν με ψυχίατρο να δουν την Ρούλα. Όταν η μητέρα πήγε εκεί και θορυβήθηκε με όσα τη ρωτούσε ο ψυχίατρος, απευθύνθηκε στον Μάνο. Ο Μάνος έκανε μεγάλη φασαρία στο νοσοκομείο του Ρίου, επιτέθηκε ουσιαστικά στους γιατρούς και ρώταγε εάν θέλουν να βγάλουν τη γυναίκα του τρελή».

Η Αγγελική Νικολούλη υποστήριξε επίσης ότι ο Μάνος Δασκαλάκης απειλούσε τους δημοσιογράφους: «Εμάς μας απειλούσε, μας εκτόξευε απειλές. “Θα δείτε τι θα πάθετε όλοι έτσι και βγουν τα αποτελέσματα”, “οι γιατροί φταίνε”, ακούγαμε πάρα πολλά».

Μιλώντας για την 9χρονη Τζωρτζίνα, η Αγγελική Νικολούλη είπε πως «Η Τζωρτζίνα μεγάλωνε την Ίριδα. Η Τζωρτζίνα, όταν πέθανε η Ίριδα, μπήκε σε φιλικό σπίτι και άρχισε να μιλάει με έναν δικό της τρόπο, με μία ζωγραφιά, έλεγε “η μπέμπα έσκασε στο κλάμα”. Η μητέρα πιστεύω ότι ανησύχησε όταν βρήκε το σημείωμα της Τζωρτζίνας. Έγραφε “μαμά φεύγω και μην με ψάξεις”. Η Τζωρτζίνα δεν άφηνε ποτέ σημειώματα. Εκεί πρέπει να θορυβήθηκε και να κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να την κάνει ό,τι ήθελε και μέσα σε 15 ημέρες ξεκίνησε τις απόπειρες».

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.