ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Η συζήτηση για τις διαιτησίες στα ματς με τον ΠΑΟΚ σταματά στο 9λεπτο βίντεο του Κύζα (vid)

Από τον Απρίλιο του 2017 έχει σταματήσει κάθε κουβέντα για διαιτησία που να αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Η συζήτηση για τις διαιτησίες στα ματς με τον ΠΑΟΚ σταματά στο 9λεπτο βίντεο του Κύζα (vid)

Δεν υπήρξε τίποτα που να χωράει λόγο περαιτέρω συζήτησης και να αφορά τη διαιτησία από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Δεν υπήρξε, δηλαδή, μια φάση τόσο ξεκάθαρη όσο εκείνη στο πέναλτι του Αϊτόρ στην Τούμπα που αδικήθηκε κατάφωρα ο Παναθηναϊκός.

Εκεί, για όσους θυμούνται, ο διαιτητής πήγε στο VAR και όλοι ήμασταν βέβαιοι πως θα δείξει το πέναλτι. Ακόμα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν καταλάβει την παράβαση. Δεν το έδωσε, αλλοίωσε το αποτέλεσμα, ευνόησε τον ΠΑΟΚ ξεκάθαρα βλέποντάς του. Τους λόγους δεν μπορούμε να τους ξέρουμε.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη Λεωφόρο την Κυριακή ο διαιτητής κάνει λάθος που δίνει πέναλτι εις βάρος του Παναθηναϊκού στη φάση με τον Βέλεθ. Το αντιλαμβάνεται ο VARίστας, φωνάζει τον ρέφερι και αποκαθίσταται η τάξη. Ούτε πέναλτι, ούτε κίτρινη.

Στο φινάλε του αγώνα πάλι ο ΠΑΟΚ ζητάει πέναλτι, αλλά είναι ξεκάθαρο από το ριπλέι πως ούτε σε αυτή τη φάση υπάρχει. Κάνει λάθος ο Λουτσέσκου που δηλώνει μετά το ματς ότι τα πέναλτι που είναι πρέπει να δίνονται. Αρχικά το γνωρίζουμε αυτό!

Δεύτερον, αν μια ομάδα πρέπει να διαμαρτύρεται για πέναλτι που είναι και δεν δίνονται, είναι ο Παναθηναϊκός. Και στα ματς με τον ΠΑΟΚ και σε πολλά άλλα φέτος στο πρωτάθλημα. Με μεγαλύτερο διαιτητικό «έγκλημα» το πέναλτι του Αϊτόρ στην Τούμπα. Και από κοντά εκείνο του Βιτάλ στην Κρήτη με τον ΟΦΗ. Μέσα σε λίγες μέρες το ένα μετά το άλλο. Και αντί ο Παναθηναϊκός να πάρει έξι βαθμούς απ’ αυτά τα δύο ματς αν οι διαιτητές έβλεπαν σωστά, δεν πήρε κανέναν!

Δεν αντιλαμβάνομαι την γκρίνια του ΠΑΟΚ και είναι αλήθεια πως αν βάλουμε κάτω το τι συμβαίνει τα τελευταία δέκα χρόνια στα ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό θα δούμε πως ο δικέφαλος δεν έχει τον παραμικρό λόγο να διαμαρτύρεται.

Για την ακρίβεια, κάθε συζήτηση για διαιτησία που να αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τελειώνει βλέποντας το παρακάτω βίντεο με τη διαιτησία του Κύζα στον αλησμόνητο ημιτελικό Κυπέλλου. Μια διαιτησία βγαλμένη από τη… σκληρή παράγκα.

Απολαύστε το:

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.