ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέικον: «Υπέροχο ότι έχουμε ξανά μαζί μας τον leader της ομάδας»

Ο Νταρίλ Μέικον στάθηκε στη σημασία της επιστροφής του Παπαπέτρου.

Μέικον: «Υπέροχο ότι έχουμε ξανά μαζί μας τον leader της ομάδας»

Αναλυτικά όσα είπε πριν από το ταξίδι των πρωταθλητών Ελλάδας για τη Γερμανία:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγούμε και να παίξουμε όπως απέναντι στη Ρεάλ. Νομίζω πως ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας σε αυτή τη σεζόν, ίσως το καλύτερο. Παραμείναμε όλοι μαζί, παραμείναμε ήρεμοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θεωρώ πως αν παίξουμε όπως με τη Ρεάλ δεν θα έχουμε πρόβλημα στο Βερολίνο. Όπως και να έχει, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς παίζουμε μακριά από την έδρα μας. Προφανώς ό,τι κι αν κάναμε στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια μας αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετό. Θέλουμε να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε σωστό μπάσκετ και όλα θα είναι καλά».

Για την επιστροφή των τραυματιών και ειδικότερα του Ιωάννη Παπαπέτρου: «Με την επιστροφή και αυτών των παιδιών είμαστε πολύ δυνατοί. Τους περιμέναμε να γυρίσουν και είναι υπέροχο συναίσθημα που έχουμε ξανά μαζί τον αρχηγό μας, τον leader της ομάδας μας αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά. Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν και όλοι μαζί».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...