ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολαϊδης: «Δεν μπορεί να μιλάει ο ΠΑΟΚ για διαιτησία – Επίτευγμα Γιοβάνοβιτς οι Αϊτόρ και Παλάσιος» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης ξέπασε στη NOVA κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου που όπως τόνισε πρέπει να μάθει να χάνει. Τι είπε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Νικολαϊδης: «Δεν μπορεί να μιλάει ο ΠΑΟΚ για διαιτησία - Επίτευγμα Γιοβάνοβιτς οι Αϊτόρ και Παλάσιος» (vid)

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή του στη NOVA:

«Ο Λουτσέσκου πρέπει να μάθει και να χάνει. Οταν κερδίζει βγάζει μεγαλοσύνη και μιλάει πολύ καλά για όλους και όταν χάνει, ακούμε πως είτε φταίει ο διαιτητής, είτε έπαιξε πούλμαν η άλλη ομάδα. Μπορεί να είσαι καλός και να χάσεις. Δεν γίνεται να χαιρόμαστε να ακούμε τον Λουτσέσκου και όταν χάνει, να μην θέλουμε να τον ακούμε. Και μιλάει ο ΠΑΟΚ που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι απ’ όλους. Το αντίθετο βλέπω από τον Γιοβάνοβιτς. Στο ματς με τον ΟΦΗ δεν ανέφερε τίποτα για διαιτησία.

Με εντυπωσίασε η ενέργεια του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ aggresive. Μετά ο ΠΑΟΚ ανέβηκε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Οι άλλες είναι σε πρόοδο. Είναι επίτευγμα του Γιοβάνοβιτς οι Παλάσιος και Αϊτόρ. Τεράστια απώλεια ο Βιγιαφάνιες. Τον βοήθησε τον Παναθηναϊκό το “Χ” που πήρε μέσα στον Άρη»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.