ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χαμός στον Κορυδαλλό με Πισπιρίγκου! (vid)

Χαμός.

Χαμός στον Κορυδαλλό με Πισπιρίγκου! (vid)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε γύρω στις 9:00 σήμερα (5/4) το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ συγκεντρωμένοι στο σημείο απειλούσαν να την λιντσάρουν και την αποδοκίμασαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι κρατούμενες στις φυλακές του Ελαιώνα είχαν προειδοποιήσει πως θα της κάνουν κακό και έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί που βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, από το πρωί μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού επικρατεί ένταση και αναστάτωση, ενώ επί τόπου βρίσκονται εισαγγελέας και γιατρός.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.922 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ενδεχόμενο να μεταφερθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα είναι «στο τραπέζι», λόγω των αντιδράσεων των άλλων κρατουμένων απέναντί της, αλλά και της κατάστασης που βρίσκεται η ίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...