ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Εντοπίστηκε ένας νεκρός

Πυρκαγιά ξέσπασε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Β' Πνευμονολογική. Έχει εντοπιστεί ένας νεκρός.

Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Εντοπίστηκε ένας νεκρός

Ένας απανθρακωμένο άτομο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο στο χώρο όπου ξέσπασε η φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Αναφορές για εγκλωβισμένους

Η φωτιά ξέσπασε στην πτέρυγα covid του νοσοκομείου στο πέτρινο κτίριο. Στο σημείο έχουν σπεύσει δέκα οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες με σκοπό την κατάσβεση της φωτιάς.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του πνευμονoλoγικού τμήματος και διαχειριστή covid, Διαμαντή Χλωρού, η κλινική έχει τρεις ορόφους. Στο 2ο όροφο έχει 20 ασθενείς που έχουν εγκλωβιστεί και δεν μπορούν να πάνε πουθενά. Οι πυκνοί καπνοί είναι το βασικό πρόβλημα αυτήν τη στιγμή, γιατί έχουν καλύψει όλους τους ορόφους.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.851 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας γιατρός και μία ειδικευόμενη έχουν εγκλωβιστεί στο γραφείο τους, ενώ στον διάδρομο υπάρχει πυκνός καπνός και δεν μπορούν να τους προσεγγίσουν.

Αυτή τη στιγμή αρκετοί ασθενείς και γιατροί έχουν βγει στα μπαλκόνια του κτηρίου. Την ίδια ώρα πυροσβέστες επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό των ασθενών που νοσηλεύονται στην κλινική και αδυνατούν να απομακρυνθούν λόγω της πυρκαγιάς.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...