ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δοκιμασία στο Βερολίνο για τον Παναθηναϊκό

Τον προτελευταίο αγώνα για τη φετινή σεζόν στην Euroleague δίνει απόψε (21:00, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική.

Δοκιμασία στο Βερολίνο για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» μετά τη σπουδαία νίκη που πήραν την προηγούμενη αγωνιστική επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, θέλουν να πετύχουν ακόμα μία προκειμένου, έστω και καθυστερημένα, να δείξουν καλό πρόσωπο για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την Άλμπα Βερολίνου που δίνει το τελευταίο εντός έδρας ματς, επιθυμώντας να κερδίσει μπροστά στο κοινό της για λόγους γοήτρου.

Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο τραυματίας Στέφαν Γιόβιτς, αλλά και ο Νίκος Χουγκάζ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς όταν επρόκειτο να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι δεν βρίσκονταν στο «πράσινο» ρόστερ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Όλεγκς Λάτισεφς, Σαούλιους Ράτσις και Κάρλος Περούγκα θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης. Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.