ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εντός έδρας κόντρα στην Καλλιθέα ο Παναθηναϊκός Β΄

Εντός έδρας αναμέτρηση για τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, που αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι (15:00) την Καλλιθέα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League 2.

Εντός έδρας κόντρα στην Καλλιθέα ο Παναθηναϊκός Β΄

Συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός Β’, καθώς φιλοξενεί στο δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου την Καλλιθέα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League 2 (15:00).

Οι «πράσινοι» μετά από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον ΟΦ Ιεράπετρας στοχεύουν στη νίκη που θα τους επαναφέρει στα θετικά αποτελέσματα.

Ωστόσο το έργο για τους παίκτες του Χαβιέρ Βάθκεθ δε θα είναι εύκολο, καθώς η Καλλιθέα αναζητά το τρίποντο που θα τη διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Κρυπαράκος, Καραμπάς, Βαγιαννίδης και Σερπέζης, ο ανέτοιμος Πάνκα και ο τιμωρημένος Θεοχάρης.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή του «τριφυλλιού» περιλαμβάνονται οι: Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Καρβούνης, Κούτσιας, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Νταμπίζας, Ξενόπουλος, Ρόμπι, Σαρδέλης, Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης.

Ο Τσετσίλας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Φαλτάκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.