ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σπουδαίο Παναθηναϊκό Σαββατοκύριακο στο Attica Race (Pics)

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου διεξήχθησαν στην Αττική δύο εξαιρετικοί αγώνες με πολλές σπουδαίες «πράσινες» συμμετοχές.

Σπουδαίο Παναθηναϊκό Σαββατοκύριακο στο Attica Race (Pics)

Αρχικά, το Σάββατο ο πρώτος αγώνας της σεζόν που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μεγάλος σε συνεργασία με την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών. Στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης με τη συμμετοχή έξι αθλητών μας.

Ο Μαρκεσσίνης ήταν κορυφαίος καθώς πήρε την πρωτιά στην κατηγορία 35-39. Ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου πήρε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία 40-44.

Φοβερή επανεμφάνιση του Στέφανου Μιχάλη – μετά το mountain bike – στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης με καταπληκτικό χρόνο και την 4η θέση στην κατηγορία 45 – 49.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μιχάλης Καλούπης παρόλο που αγωνίστηκε με ποδήλατο κλασικής γεωμετρίας κατέλαβε τη δέκατη θέση στην κατηγορία 35-39. Ομοίως και ο Ανδρέας Νίνης, ο οποίος πήρε την ίδια θέση στην κατηγορία Ελίτ Ανδρών. Τέλος, ο Θανάσης Περίδης ήταν και πάλι στην εξάδα στην κατηγορία Δ2.

Την Κυριακή διοργανώθηκε από την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών ο κλασικός Attica Race, αγώνας αντοχής 69 χλμ, με αφετηρία το Μουσείο της Ακρόπολη που διασχίζει ολόκληρη την παραλιακή λεωφόρο και τερματίζει στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Οι πράσινοι δούλεψαν και πάλι ομαδικά καταφέρνοντας να φέρουν σε θέση διεκδίκησης βάθρου τους περισσότερους από αυτούς.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Δρακόπουλος τερμάτισε 2ος στην κατηγορία masters Β1, ο Γιώργος Μαρκεσσίνης ήταν εκπληκτικός και την Κυριακή, λαμβάνοντας την 3η θέση στην κατηγορία masters A. Στην κατηγορία masters Γ1, ο Θανάσης Μεσσήνιος πήρε την 7η θέση, ενώ την ίδια θέση κατέλαβε και ο Παναγιώτης Ζακυνθινός στην αμέσως επόμενη κατηγορία των masters Γ2.

Ο Μιχάλης Καλούπης τερμάτισε στην την 13η θέση στην κατηγορία masters Α. Ελάχιστα πίσω τους οι Κώστας Πιπίνης και Δάνος Μηνιάδης οι οποίοι πήραν την 33η και 34η θέση της Γ1 αντίστοιχα χωρίς να υπολείπονται σε χρόνο από τους υπόλοιπους αθλητές οι οποίοι έπεσαν στη γραμμή του τερματισμού σχεδόν ταυτόχρονα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.