ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τραγωδία στο Παπανικολάου: Στην Θεσσαλονίκη μεταβαίνει εκτάκτως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Ο υπουργός και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας θα έχουν ενημέρωση για το τραγικό συμβάν.

Τραγωδία στο Παπανικολάου: Στην Θεσσαλονίκη μεταβαίνει εκτάκτως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Θάνος Πλεύρης και Ασημίνα Γκάγκα μεταβαίνουν εκτάκτως στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για το τραγικό περιστατικό στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο υπουργός και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας θα έχουν ενημέρωση για την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί, κατά την οποία ένας ασθενής έχασε τη ζωή του, ένας δεύτερος στην εντατική με εγκαύματα και άλλοι τέσσερις είναι τραυματίες.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» ο διοικητής της κλινικής Covid στο νοσοκομείο Διαμάντης Χλωρός, η φωτιά ξέσπασε στον δεύτερο όροφο της μονάδας Covid.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 529.994 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η φωτιά ξέσπασε όταν ασθενής στην πτέρυγα Covid άναψε τσιγάρο.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.