ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Μακέντα για να είναι έτοιμος στα κρίσιμα

Ο Φεντερίκο Μακέντα έβγαλε σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και φουλάρει για το φινάλε των πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Μακέντα για να είναι έτοιμος στα κρίσιμα

Η επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης σήμανε ένταση στο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας, rondo, πιεστικά παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Μακέντα προτού συνεχίσει με ατομικό, θεραπεία ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες και ατομικό οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Αναφορικά με τον Μακέντα όπως όλα δείχνουν θα προλάβει τα τελευταία ματς των πλέι οφ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.453 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...