ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άξιζε τη νίκη, αλλά…

Ο Παναθηναϊκός Β΄ ήταν καλύτερος της Καλλιθέας, είχε δύο δοκάρια, αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0.

Άξιζε τη νίκη, αλλά...

«Μαγική εικόνα» ήταν το 0-0 του Παναθηναϊκού Β με την Καλλιθέα, στο δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιέζοντας ψηλά και πήραν την κατοχή της μπάλας. Με τον Κυνηγόπουλο να απειλεί με σουτ από θέση μέσα αριστερά και τον Ξενόπουλο να διώχνει σε κόρνερ στο 5’.

Το Τριφύλλι απώλεσε διπλή μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, στο 13ο λεπτό. Όταν ο Σαρδέλης έστρωσε στον Αθανασακόπουλο, που σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Στρέζος έπεσε και έδιωξε με υπερένταση. Ενώ λίγο μετά, ο Τσιριγώτης βγήκε τετ α τετ από πλάγια θέση δεξιά με τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας να αποκρούει το δύσκολο πλασέ του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχοντας πάρει πλέον τον έλεγχο, ο Παναθηναϊκός Β δημιούργησε μια ακόμα κλασική ευκαιρία για γκολ, στο 18’. Με τον Τουρκοχωρίτη να γυρίζει από δεξιά για τον επερχόμενο Τσιριγώτη, ο οποίος σούταρε με την μια, αλλά ο Στρέζος έδιωξε εντυπωσιακά με το πόδι.

Ακολούθησαν ένα σουτ του Ηλιάδη από καλή θέση, το οποίο πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία, στο 19ο λεπτό και μια ακόμα προσπάθεια αυτή την φορά του Μαρτίνη, στο 27’, λίγο μέσα από την περιοχή, που κόντραρε.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων συνέχισε να παίζει πίσω από την μπάλα, δυσκολεύοντας την δημιουργία των παικτών του Χαβιέρ Βάθκεθ, που είχε μια ακόμα φάση στο 40’, με την εκτέλεση φάουλ του Ηλιάδη και την κεφαλιά του Σιδερά που κατέληξε στην αγκαλιά του Στρέζου. Ενώ από λάθος γύρισμα του Αθανασακόπουλου, ο Κυνηγόπουλος πήρε την μπάλα, σούταρε από θέση μέσα αριστερά αλλά ο Ξενόπουλος απέκρουσε, στο 45ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ίδια εικόνα και τον Παναθηναϊκό Β να έχει μια ακόμα ευκαιρία για να προηγηθεί στο 48’. Όταν ο Σαρδέλης ξεμαρκαρίστηκε, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Στρέζος απέκρουσε. Ενώ δύο λεπτά μετά, σε φάση διαρκείας και αλλεπάλληλα σουτ, το τελευταίο, του Αλμπάνη, βρήκε πρώτα στο δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι μονόλογος των Πράσινων, που είδαν τον Αθανασακόπουλο να αστοχεί με συρτό σουτ στο 55’. Ενώ είχαν ένα ακόμα δοκάρι, αυτή την φορά οριζόντιο σε κεφαλιά του Καρβούνη από την μικρή περιοχή, στο 65ο λεπτό, από γέμισμα του Ηλιάδη.

Παράλληλα, στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Στρέζος απέκρουσε ενστικτωδώς νέα κεφαλιά, του Τσιριγώτη. Με την Καλλιθέα να πατάει περιοχή πρώτη φορά στο 80ο λεπτό και τον Ξενόπουλο να αποκρούει το σουτ του Κονέ.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καρβούνης (78’ Μαραθωνίτης), Ηλιάδης, Αλμπάνης (87’ Κούτσιας), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τσιριγώτης (87’ Ματσαδές).

Καλλιθέα: Στρέζος, Ρέντζας (63’ Κονέ), Βασιλούδης (81’ Νάτσης), Κύργιας, Ευαγγέλου, Μανθάτης, Μπουλούλης, Μάλτσι (81’ Μουνιέ), Σαντάνα, Δεμέτριους (52’ Ρώσση), Κυνηγόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.