ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συγκλονίζει ο θεραπευτής της Τζωρτζίνας: «Έχω δει πολλά, δεν θέλω να σκέφτομαι τι μαρτύρια πέρασε αυτό το παιδί»

Η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης, που παραμένει συγκλονισμένη από τις συνεχείς αποκαλύψεις. Ο θεραπευτής της Τζωρτζίνας, ένας άνθρωπος που έζησε από κοντά το μικρό κοριτσάκι σε μία πολύ ευαίσθητη περίοδο της ζωής του, “σπάει” τη σιωπή του.

Συγκλονίζει ο θεραπευτής της Τζωρτζίνας: «Έχω δει πολλά, δεν θέλω να σκέφτομαι τι μαρτύρια πέρασε αυτό το παιδί»

Ο θεραπευτής της Τζωρτζίνας μιλά για πρώτη φορά μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της. Οι δηλώσεις του στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, έγιναν ένα 24ωρο μετά την προφυλάκιση της 33χρονης στον Κορυδαλλό.

Φειδωλός στις δηλώσεις του, ο θεραπευτής της άτυχης Τζωρτζίνας παραδέχτηκε ότι έχει δει πολλά, τα οποία όμως δε μπορεί να πει δημόσια. “Δεν πρόκειται να μιλήσω σε κανέναν, πλην του Ανθρωποκτονιών που έχω μιλήσει, δεν θα μιλήσω σε κανέναν άλλον”.

Ερωτηθείς, εάν είχε δει κάτι περίεργο στην Τζωρτζίνα, ο ίδιος απάντησε πως “ναι, έχω δει πολλά. Είναι περιστατικά συγκεκριμένα που δε μπορώ να σας τα πω. Πλην τους μώλωπες που ήταν από το καροτσάκι, τίποτα άλλο σε μώλωπα, όχι. Δεν είχα δει κάποια άλλα σημάδια κακοποίησης στο σώμα της. Υπήρχαν άλλα πράγματα τα οποία δεν μπορώ να σας τα πω”.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 60.285 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Πονάω πολύ περισσότερο από πολλούς. Με ενοχλεί πάρα πολύ και δεν θέλω να σκέφτομαι το τι μαρτύρια πέρασε αυτό το παιδί. Ήταν μαχήτρια η Τζωρτζίνα”, πρόσθεσε ο θεραπευτής της Τζωρτζίνας, ενώ σε ερώτηση εάν έχει καταθέσει στις Αρχές, απάντησε: “αυτό δεν μπορώ σας να το πω”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...