ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έχασε με κάτω τα χέρια στο Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός με νέα κακή εμφάνιση ηττήθηκε 87-78 από την Άλμπα στο Βερολίνο και είδε τον εξαιρετικό Νεμάνια Νέντοβιτς (27 πόντοι) να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ με πρόβλημα στον αστράγαλο. Πλήρωσαν την άμυνά τους και το πρόβλημα στα ριμπάουντ οι πράσινοι.

Έχασε με κάτω τα χέρια στο Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός με νέα κακή εμφάνιση ηττήθηκε 87-78 από την Άλμπα στο Βερολίνο και είδε τον εξαιρετικό Νεμάνια Νέντοβιτς (27 πόντοι) να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ με πρόβλημα στον αστράγαλο. Πλήρωσαν την άμυνά τους και το πρόβλημα στα ριμπάουντ οι πράσινοι.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο, μετά το καλό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό, η Άλμπα ανέβασε ρυθμούς. Το ματς πήγε σε υψηλό τέμπο, γεγονός που δε συνέφερε το τριφύλλι. Τα πολλά λάθη των πράσινων και οι κακές άμυνες, οδήγησαν τους γηπεδούχους σε ένα μεγάλο σερί με αποτέλεσμα να προηγηθούν μέχρι και με 15 πόντους. Η Άλμπα διατηρούσε το προβάδισμα, αλλά οι πράσινοι με οδηγό τον Νέντοβιτς που έκανε φοβερά πράγματα στο παρκέ ξαναμπήκαν στο παιχνίδι και μείωσαν ακόμα και στους τρεις. Εν τέλει, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 44-40.

Η Άλμπα πήρε ξανά διαφορά 10 πόντων, αλλά ο Παναθηναϊκός απάντησε. Στα 6 λεπτά μετά την έναρξη της περιόδου το σκορ ήταν 56-48.  Ο Λο με τρίποντο έκανε το 59-50 με την Άλμπα να έχει 12 επιθετικά ριμπάουντ! Με νέα λάθη σε άμυνα και επίθεση η γηπεδούχος ομάδας ξέφυγε για το 64-50. Η διαφορά παρέμενε σε υψηλά επίπεδα, η εμφάνιση ήταν κακή και με τέτοιο πρόσωπο το τριφύλλι δεν είχε καμία ελπίδα. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 69-55.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με καλάθι και φάουλ του Γουάιτ το σκορ έγινε 71-60, αλλά ακόμα οι πράσινοι ήταν πολύ πίσω. Έπρεπε να αλλάξουν πολλά για να διεκδικήσει αποτέλεσμα η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.  Η Άλμπα με το 12ο της τρίποντο πήγε στο 79-66 και είχε πάντοτε απάντησε στην όποια προσπάθεια του Παναθηναϊκού.  Απέμεναν πέντε λεπτά και η κατάσταση έδειχνε μη αναστρέψιμη. Ο Νέντοβιτς με τρίποντο έκανε το 82-71 με τον Σέρβο να είναι ο μοναδικός που ξεχώριζε από τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος αποχώρησε τραυματίας, αφού σε πέσιμό του τραυματίστηκε στον αστράγαλο!

Με τρίποντο του Παπαπέτρου το σκορ έγινε 85-74. Ο Καβαδάς μείωσε στους 9 πόντους. Ο χρόνος δεν αρκούσε και το τελικό σκορ ήταν 87-78 με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει την αδράνεια σε πολλές άμυνες και το πρόβλημα στο ριμπάουντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...