ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπίδης: «Με τέτοια ενέργεια δεν κερδίζεις απαιτητικά ματς»

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη Κώστας Χαραλαμπίδης έκανε λόγο για έλλειψη ενέργειας και αυτοσυγκέντρωσης στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα.

Χαραλαμπίδης: «Με τέτοια ενέργεια δεν κερδίζεις απαιτητικά ματς»

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη Κώστας Χαραλαμπίδης έκανε λόγο για έλλειψη ενέργειας και αυτοσυγκέντρωσης στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα.

Για τον Νέντοβιτς: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να εκτιμηθεί η κατάστασή του, μιλάμε για αστράγαλο και περιμένουμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού».

Για την έλλειψη ενέργειας του Παναθηναϊκού: «Η απαίτηση ενός τέτοιου παιχνιδιού είναι να ανταποκριθείς 40′ σε ένα συγκεκριμένο τέμπο. Χάσαμε πολλά πράγματα στο α’ δεκάλεπτο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν βρήκαμε λύσεις πίσω. Στο β’ δεκάλεπτο διορθώσαμε κάποια πράγματα με τη ζώνη, αλλά δεν ήταν αρκετό γιατί χρειάζεσαι 40′ συγκέντρωση. Δεν εκτελέσαμε ούτε τις επιθέσεις που είπαμε μετά από τάιμ άουτ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.535 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χάσαμε στα ριμπάουντ, αυτοί έχουν μία αέναη κίνηση, πηδούν όλοι και πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να κάνεις μπλοκ άουτ.

Δεν μπορείς να παίξεις σε υψηλό επίπεδο με αυτή την ενέργεια, έρχονται παιχνίδια όπως αυτό με τον Ολυμπιακό, απαιτητικά στο επίπεδο ενέργειας και στο τι θα καταθέσεις στο γήπεδο. Κάποια στιγμή ξεπερνιέται η τακτική και το σχέδιο, έχει να κάνει με το πώς βάζεις το σώμα σου και πόσο αποφασισμένος είσαι να μη χάνεις μάχες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.