ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέντοβιτς: «Θα σας δω τη Δευτέρα»!

Δίχως να αναφέρει το παραμικρό για τον τραυματισμό του ο Νεμάνια Νέντοβιτς μπήκε στο twitter και άφησε ένα μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Νέντοβιτς: «Θα σας δω τη Δευτέρα»!

Ο Σέρβος που αποχώρησε με τραυματισμό από το γήπεδο της Άλμπα, θα επιστρέψει στην Αθήνα άμεσα όπου και θα ξεκινήσει θεραπείες για να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, ανέφερε τους λόγους που απενεργοποίησε τον λογαριασμό του, ενώ παράλληλα άφησε και ένα μήνυμα στα ελληνικά στο «πράσινο» κοινό.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σέρβος γκαρντ:

«Επειδή έγινε μεγάλος θόρυβος για τον λογαριασμό μου, μόλις γύρισα απλά για να πω πως τον απενεργοποίησα μόνος μου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάποιον να τον απενεργοποιήσει από την στιγμή που απλά ανέφερα γεγονότα.

Ενθαρρύνω όλους να κάνουν ένα διάλειμμα από τα social media, γιατί χθες το βράδυ κοιμήθηκαν 8 ώρες και 28 λεπτά και νιώθω υπέροχα. Τον απενεργοποιώ ξανά οπότε γεια και θα σε δω την Δευτέρα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.