ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Βαρβάτη κίνηση για επιθετικό ο Παναθηναϊκός – Προβάδισμα Κουρμπέλη για την 11άδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι η επέμβαση του Μακέντα θα βοηθήσει τον ίδιο αλλά και τον Παναθηναϊκό μέχρι να... χωρίσουν, ενώ μίλησε και για τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς με τον ΠΑΣ.

Νικολογιάννης: «Βαρβάτη κίνηση για επιθετικό ο Παναθηναϊκός – Προβάδισμα Κουρμπέλη για την 11άδα»

Το πλάνο που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, με την ενίσχυση με έναν «δυνατό» επιθετικό, αλλά και την διαχείριση του Φεντερίκο Μακέντα μετά την εγχείρηση που έκανε, ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Μακέντα θα προλάβει την τελευταία τετράδα των πλέι οφ κι αν περάσει ο Παναθηναϊκός στον τελικό του Κυπέλλου θα είναι κι εκεί. Πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικός από ότι πριν, γιατί επηρεάστηκε πολύ από τον τραυματισμό του και δεν πατούσε καλά. Για αυτό εμάς μας φαινόταν τραγικός και ο κόσμος έλεγε γιατί παίζει. Έχει κάποια γκολ που βοήθησαν στην αρχή της σεζόν, αλλά η τρίτη του χρονιά είναι η χειρότερη στον Παναθηναϊκό. Μετά την επέμβαση, θα μπορέσει να βοηθήσει πιστεύω. Το πλάνο είναι να φέρει πρόταση, να φύγει και ο Παναθηναϊκός να κάνει μια βαρβάτη κίνηση για επιθετικό», είπε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τονίζει καθημερινά στους παίκτες του «τριφυλλιού» ότι το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι εξίσου σημαντικό με τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ για να μην «σβήσουν» τη νίκη που πήραν.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την 11άδα του Παναθηναϊκού την Κυριακή, ο Νικολογιάννης σχολίασε πως έχει λίγες περισσότερες πιθανότητες να παίξει ο Κουρμπέλης αντί του Αλεξανδρόπουλου, γιατί υπερτερεί στην κυκλοφορία της μπάλας και στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού που θα κληθεί να έχει η ομάδα για να κερδίσει.

Ενώ επισήμανε ότι το πιο πιθανό είναι ο Βιγιαφάνιες να γυρίσει μετά το Πάσχα, χωρίς να αποκλείσει κιόλας ότι θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.