ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ομολογία Πισπιρίγκου για το οξύμετρο της Τζωρτζίνας: «Εγώ το χαμήλωσα!»

Η αποκάλυψη του OPEN ότι το οξύμετρο της μικρής Τζωρτζίνας ήταν χαμηλωμένο την ημέρα του θανάτου της, απασχόλησε και την ανακρίτρια, στην οποία απολογήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ομολογία Πισπιρίγκου για το οξύμετρο της Τζωρτζίνας: «Εγώ το χαμήλωσα!» | panathinaikos24.gr

Η ανακρίτρια τής έκανε απανωτές ερωτήσεις σχετικά με αυτή την πληροφορία και η κατηγορούμενη παραδέχθηκε ότι είχε χαμηλώσει το οξύμετρο της κόρης της.

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 519.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ειδικότερα, η ανακρίτρια τη ρώτησε «γιατί δεν χτύπησε το οξύμετρο την ώρα του μοιραίου επεισοδίου», με την 33χρονη να απαντά: «Από την πρώτη μέρα που πήγαμε στο “Παίδων” τοποθετήθηκε οξύμετρο στο δάχτυλο του παιδιού της μικρής. Εγώ είχα κατεβάσει τον ήχο για να μην ενοχλείται η μικρή κατά τη διάρκεια του ύπνου της, εν γνώσει των νοσηλευτών και των γιατρών», σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι την προηγούμενη μέρα η μικρή είχε πέντε απανωτά περιστατικά και η μητέρα της ισχυρίζεται πως είχε πει στους γιατρούς ότι «ακόμα δεν έχετε δει το σοβαρό και το μεγάλο επεισόδιο». Τώρα, παραδέχεται πως ενώ συνέβαιναν όλα αυτά χαμήλωσε το οξύμετρο.

Αποτέλεσμα της κίνησής της αυτής ήταν να μην ακούσουν οι νοσηλευτές ότι κάτι συμβαίνει με το παιδί, όπως μεταδίδει το OPEN.

Την ώρα που γίνεται γνωστό το παραπάνω, ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται στην ανακρίτρια, ώστε να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της ανάκρισης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης του.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι, ουσιαστικά, ο πρώτος μάρτυρας που κάλεσε η ανακρίτρια για την υπόθεση με τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα που έχει σοκάρει το πανελλήνιo.

Πηγή: ethnos.gr

Υποκλίνεται η Ευρώπη: Η ιδέα που έριξε ο Τζεφ Μπέζος για τη Νάξο την φέρνει 100 χρόνια μπροστά απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα
Υποκλίνεται η Ευρώπη: Η ιδέα που έριξε ο Τζεφ Μπέζος για τη Νάξο την φέρνει 100 χρόνια μπροστά απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα 184.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close