ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαλεζάνι για το ξέσπασμά του: «Το έκανα για να υπερασπιστώ την ομάδα και τον πρόεδρο»

17 χρόνια πριν γύρισε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι και σε συνέντευξή αναφέρθηκε στο ξέσπασμά του μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 2-2.

Μαλεζάνι για το ξέσπασμά του: «Το έκανα για να υπερασπιστώ την ομάδα και τον πρόεδρο»

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην «Corriere della Sera»:

«Τα ξεσπάσματα ήταν πάντα από καρδιάς και ήταν μερικές φορές υπερβολικά. Τώρα τα κάνουν όλοι και κανείς δεν λέει τίποτα. Πάντα έζησα το παιχνίδι έντονα και δεν το μετανιώνω. Δεν με νοιάζει και πολύ ο χλευασμός. Μετά από δέκα χρόνια οι οπαδοί εξακολουθούν να με υποδέχονται με μεγάλο σεβασμό. Δεν άφησα το στίγμα για ξεσπάσματα αλλά για όσα έχουν γίνει στο γήπεδο.

Με αγάπησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Τις σπάνιες φορές που επέστρεψα στην Ελλάδα πάντα με υποδέχονταν πολύ καλά. Αυτό το ξέσπασμα, αν μεταφραζόταν σωστά, ήταν πολύ διαφορετικό από το πώς το έδωσαν. Απλώς υπερασπίστηκα την ομάδα και τον πρόεδρό μου. Τότε αν χρησιμοποιήθηκε για να γελάσει ο κόσμος δεν ξέρω τι να πω»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.