ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στόχος το «τρίποντο» για να συνεχίσει στην κορυφή

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός (20:00, Live Streaming ESAP TV/Panathinaikos24.gr), ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μίλωνα στo πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών .

Στόχος το «τρίποντο» για να συνεχίσει στην κορυφή

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ, είδαν την ομάδα της Σύρου αλλά και τον Ολυμπιακό να πλησιάζουν σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή.

Ως εκ τούτου το «τριφύλλι» χρειάζεται πάση θυσία την καθαρή νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να διατηρήσει αρχικά αυτή τη διαφορά και στη συνέχεια να περιμένει το αποτέλεσμα του Φοίνικας-Ολυμπιακός, που κοντράρονται μεταξύ τους!

Ο Παναθηναϊκός με 22 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Β΄φάσης και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πέντε στροφές για την ανάδειξη του πρωταθλητή και κάθε ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου είναι το ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο, απέναντι στον Μίλωνα που ισοβαθμεί με την Κηφισιά στους 2 βαθμούς και δίνει μάχη για την κατάληψη της 5ης θέσης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βουδούρης και Γεράνιος. Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 20:00, θα υπάρξει κάλυψη μέσω Live Streaming, αλλά και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.