ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χαραλαμπίδης: «Να έρθει ο κόσμος στη Λεωφόρο να πανηγυρίσουμε την άνοδο»

Για την πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού, μίλησε ο προπονητής, Γιάννης Χαραλαμπίδης ενόψει και της τελευταίας αναμέτρησης για τη φετινή σεζόν, όπου και θα σφραγιστεί η άνοδος του «τριφυλλιού» στη Β΄ κατηγορία.

Χαραλαμπίδης: «Να έρθει ο κόσμος στη Λεωφόρο να πανηγυρίσουμε την άνοδο»

Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού θα πανηγυρίσει και επίσημα την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία την Κυριακή 10 Απριλίου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το «τριφύλλι» επέλεξε να δώσει τoν τελευταίο του αγώνα για τη φετινή σεζόν κόντρα στον Παιανικό στην ιστορική Λεωφόρο, την Κυριακή (8/4) στις 4.30μ.μ. κι έπειτα θα ακολουθήσει η απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιάννης Χαραλαμπίδης μίλησε σχετικά με την πορεία της ομάδας της φετινή σεζόν, αναφέροντας:

«Ο στόχος που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν έχει επιτευχθεί. Δεν ήταν εύκολο αν και φάνηκε εύκολο λόγω της δικής μας αγωνιστικής κατάστασης. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες ωστόσο ήμασταν πολύ καλοί αγωνιστικά κάτι που φαίνεται και από της νίκες μας και από την επίδοσή μας.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.045 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξέρουμε τη δυναμική του κόσμου του Παναθηναϊκού και τους θέλουμε δίπλα μας. Θέλουμε να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να γνωρίσουν καλύτερα την ομάδα, να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο.

Έπειτα θα αρχίσουμε να κοιτάμε την επόμενη μέρα ώστε να χτίσουμε την ομάδα σε γερές βάσεις για τη νέα σεζόν. Στόχος φυσικά θα είναι και πάλι να πρωταγωνιστήσει ο Παναθηναϊκός όπως του αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.