ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δικηγόρος Αναγνωστόπουλου: «Δεν υπήρχε προσχεδιασμός-Η δολοφονία της Καρολάιν έγινε εν βρασμώ»

Ο συνήγορος των γονιών της Καρολάιν αναφέρθηκε στη μικρή Λυδία που μεγαλώνει με τους παππούδες της στην Αλόννησο επισημαίνοντας ότι «είναι ένα χαρούμενο παιδί».

Δικηγόρος Αναγνωστόπουλου: «Δεν υπήρχε προσχεδιασμός-Η δολοφονία της Καρολάιν έγινε εν βρασμώ»

«Δεν υπήρχε προσχεδιασμός και προμελέτη» στη δολοφονία της Καρολάιν Κάουτς δήλωσε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μετά τη διακοπή της δίκης σημειώνοντας ότι ο εντολέας του διέπραξε το έγκλημα εν βρασμώ και υπό καθεστώς έντονης φόρτισης.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος των γονιών της Καρολάιν αναφέρθηκε στη μικρή Λυδία που μεγαλώνει με τους παππούδες της στην Αλόννησο επισημαίνοντας ότι «είναι ένα χαρούμενο παιδί».

Ο κ. Αθανάσιος Χαρμάνης τόνισε ότι «ο κύριος Κράουτς δεν μπορεί να μετακινηθεί. Και η μητέρα της Καρολάιν -όπως είπαν οι ειδικοί- στη θέα του δολοφόνου της κόρης της που επί 40 μέρες θρηνούσε μαζί της για τον θάνατο της κόρης της είναι βέβαιο ότι θα διαταράξει την ψυχική της υγεία που είναι ακρογωνιαίος λίθος για την ανατροφή της της μικρής Λυδίας που είναι σήμερα δύο ετών. Το παιδί παρακολουθείται σε αραιότερα διαστήματα από γιατρούς, μεγαλώνει και είναι ένα χαρούμενο παιδί».

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δικαστήριο το παρών έδωσε και το Φιλοζωικό σωματείο Μαραθώνα που είχε δώσει προς υιοθεσία στην Καρολάιν την σκυλίτσα Ρόξυ που σκότωσε ο κατηγορούμενος. Σε δηλώσεις της, η εκπρόσωπος του Σωματείου τόνισε πως είναι αποδεδειγμένο από διεθνείς έρευνες ότι το πρώτο στάδιο της ενδοοικογενειακής βίας είναι η κακοποίηση ζώων. Το Σωματείο ζητά την παραδειγματική τιμωρία του 34χρονου και για τη θανάτωση της Ροξυ.

Σημειώνεται ότι η δίκη διεκόπη για τις 12 Απριλίου.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.