ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Κομβικό το ματς στα Γιάννενα για Παναθηναϊκό – Πάει με σωστή νοοτροπία»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να τελειώσει την κακή παράδοση με τον ΠΑΣ και πως κατεβαίνει στους «Ζωσιμάδες» σωστά «διαβασμένος».

Νικολογιάννης: «Κομβικό το ματς στα Γιάννενα για Παναθηναϊκό – Πάει με σωστή νοοτροπία»

Πολύ σημαντικό είναι για την «οικονομία» των πλέι οφ αλλά και το… πληγωμένο γόητρό του το ματς του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, όπως επισήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης, κάνοντας ειδική μνεία στην σωστή προετοιμασία από πλευράς Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει ο Παναθηναϊκός επιτέλους να τελειώσει μια πολύ κακή προϊστορία που δεν τον τιμάει καθόλου. Θα έλεγα ότι είναι ντροπή για τον Σύλλογο οι έξι σερί ήττες, το ξέρει καλά ο Γιοβάνοβιτς το ξέρουν και οι παίκτες, τους έχει περάσει το μήνυμα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ μπορεί να αποδειχθεί κομβικό, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να είναι το ίδιο και ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένος από ότι με τον ΠΑΟΚ. Να είναι αποτελεσματικός και να κάνει διπλό στα Γιάννενα. Τότε, όποιο αποτέλεσμα κι αν έρθει στο άλλο ματς θα είναι κερδισμένος. Αν χάσει, μπλέκει. Με αυτή την νοοτροπία πάει η ομάδα στα Γιάννενα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλο δίλλημα για τον Γιοβάνοβιτς πλην του αντικαταστάτη του Βιγιαφάνιες, για την 11άδα του «τριφυλλιού» την Κυριακή, με τους Κουρμπέλη-Αλεξανδρόπουλο να διεκδικούν την θέση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην επιστροφή του Μακέντα σημειώνοντας ότι θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ενώ θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο Κύπελλο κόντρα στην Λαμία για να είναι έτοιμος για το τέλος των πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...