ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ντέρμπι «αιωνίων» στα ημιτελικά με φόντο την κατάκτηση του Κυπέλλου

Την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να πάρει απόψε (20:00, ΕΡΤ Sports 2/Panathinaikos24.gr) η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, η οποία αντιμετωπίζει στο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» τον Ολυμπιακό.

Ντέρμπι «αιωνίων» στα ημιτελικά με φόντο την κατάκτηση του Κυπέλλου

Οι «πράσινες» είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο σημερινό ημιτελικό, που στην ουσία είναι σαν τελικός, καθώς ο νικητής θα είναι το μεγάλο φαβορί στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (15:00), απέναντι στον νικητή του άλλου ζευγαριού που σχηματίζουν οι Ελευθερία Μοσχάτου και ο ΟΑ Χανίων.

Αγωνιστικά προβλήματα για το «τριφύλλι» δεν υπάρχουν και έτσι η Ελένη Καπογιάννη μπορεί να υπολογίζει σε όλες της τις παίκτριες.

Η επιθυμία για νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού είναι έντονη στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού», προκειμένου να αποτελέσει και μία απάντηση για την ήττα του πρωταθλήματος πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών ήταν το 2000.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κατραχούρας, Θεονάς και Χριστινάκης. Το πρώτο τζάμπολ του ημιτελικού είναι προγραμματισμένο για τις 20:00, τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρξει από το ΕΡΤ Sports 2 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.