ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το tablet

Εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της 9χρονης Τζωρτζίνας και να αφαιρεθεί το τάμπλετ του παιδιού, ώστε να αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας έδωσε η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών μετά τη χθεσινή κατάθεση του πατέρα Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να θαφτεί η ηλεκτρονική συσκευή μαζί με το μικρό παιδί.

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας για να πάρουν το tablet | panathinaikos24.gr

Όπως αναμένεται η ανάσυρση από τον τάφο του παιδιού αναμένεται να γίνει άμεσα και στη συνέχεια, το tablet θα παραδοθεί για έλεγχο στις αρμόδιες αρχές και συγκεκριμένα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας.

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 473.174 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κατάθεση του εντατικολόγου της Τζωρτζίνας

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε στις 11:00 ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης, ώστε να καταθέσει για την 9χρονη Τζωρτζίνα, κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου που έχει προφυλακιστεί για την ανθρωποκτονία της. Ο εντατικολόγος φρόντιζε τη μικρή όσο αυτή νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, είπε πως η Τζωρτζίνα «ήταν ένα παιδί που πολεμήσαμε μαζί. Να σας θυμίσω ότι μετά τη δραματική διάσωση που έλαβε χώρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας κληθήκαμε με τη δική μου ομάδα να φέρουμε εις πέρας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο».

«Αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ό,τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από τη μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε, εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη» πρόσθεσε έπειτα ο κ. Ηλιάδης.

«Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς, η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη. Εκφράζω ξανά τη θλίψη μου, είμαι στη διάθεση της ανακρίτριας και θέλω να πω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια», κατέληξε ο γιατρός.

Πηγή: Ethnos.gr

Υποκλίνεται η Ευρώπη: Η ιδέα που έριξε ο Τζεφ Μπέζος για τη Νάξο την φέρνει 100 χρόνια μπροστά απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα
Υποκλίνεται η Ευρώπη: Η ιδέα που έριξε ο Τζεφ Μπέζος για τη Νάξο την φέρνει 100 χρόνια μπροστά απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα 181.667 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close