ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εδώ θα δείτε το Φενέρ-Παναθηναϊκός

Η ώρα του τζάμπολ και το κανάλι μετάδοσης της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

Εδώ θα δείτε το Φενέρ-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δίνει τον τελευταίο του αγώνα για τη φετινή Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Οι «πράσινοι» ευρισκόμενοι στο 8-19, θέλουν το «διπλό» για να κλείσουν με θετικό τρόπο μια απογοητευτική σεζόν, ενώ παράλληλα θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Δευτέρα.

Το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί απόψε χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που υπέστη διάστρεμμα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι, αλλά και δίχως τον Στέφαν Γιόβιτς.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime HD, ενώ παράλληλα για την εξέλιξη του αγώνα θα υπάρξει ενημέρωση και από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.