ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Καρλίτος, αμφίβολος για ΠΑΣ Γιάννινα

Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή.

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Καρλίτος, αμφίβολος για ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Καρλίτος έκανε θεραπεία και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ. Ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο, αλλά από τη στιγμή που απομένει μόλις μια προπόνηση, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Ισπανό.

Αν ο Καρλίτος δεν προλάβει, τότε ο μοναδικός ετοιμοπόλεμος θα είναι ο Ιωαννίδης, τη στιγμή που ο Μακέντα έχει αρχίσει να φορτσάρει, αλλά σε επίπεδο ετοιμότητας είναι ακόμα πίσω.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.