ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χατζηνικολάου: «Συγγνώμη στη διοικήση και στον κόσμο μας – Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Η έμπειρη αθλήτρια του «τριφυλλιού» τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την κακή εμφάνιση στον ημιτελικό και ζήτησε συγγνώμη σε κόσμο και διοίκηση για τον αποκλεισμό.

Χατζηνικολάου: «Συγγνώμη στη διοικήση και στον κόσμο μας - Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Η έμπειρη αθλήτρια του «τριφυλλιού» τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την κακή εμφάνιση στον ημιτελικό και ζήτησε συγγνώμη σε κόσμο και διοίκηση για τον αποκλεισμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η έμπειρη αθλήτρια του «τριφυλλιού»:

«Συγγνώμη από τον κόσμο μας και από τη διοίκηση γιατί έχει σταθεί δίπλα μας και μας δίνει ότι θέλουμε. Όλες οι παίκτριες ζητάμε μία μεγάλη συγγνώμη από αυτούς. Όπως είπες ο κόουτς θεωρώ ότι το παιχνίδι χάθηκε στη δεύτερη περίοδο. Ήταν 16 πόντοι και δεν καταφέραμε να το γυρίσουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να παίξουμε τις Εσπερίδες, να πάμε στον τελικό με τον Ολυμπιακό και να παίξουμε αυτό που μπορούμε».

Για το τι είπε η Καπογιάννη στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Να γίνουμε πιο πιεστικές στην άμυνα. Κάτι που το κάναμε θεωρώ. Αλλά και να έχουμε πιο ηρεμία στην επίθεση γιατί κάναμε κάποιες επιθέσεις πολύ βιαστικές. Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 16 πόντου. Προσπαθήσαμε το να γυρίσουμε, το πιστέψαμε, αλλά δε τα καταφέραμε».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.